Πώς θα φορέσεις το υπέροχο λευκό σου φόρεμα

Το λευκό φόρεμα αποτελεί το must κομμάτι για την γυναικεία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Είναι δροσερό και όμορφο, όποιο κι αν είναι το μήκος ή το σχέδιο του.

 Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Με εξαίρεση βέβαια την περίπτωση που είστε καλεσμένη σε έναν γάμο. Σε αυτή την περίσταση το λευκό φόρεμα είναι απαγορευτικό για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από τη νύφη.

Φορέστε λοιπόν το αγαπημένο σας κοντό ή μακρύ λευκό φόρεμα στην δουλειά, την βόλτα, τη θάλασσα ή τις διακοπές σας.

Τα σχέδια των λευκών φορεμάτων που υπάρχουν:

Πέρα από τα απλά κοντά ή μακριά λευκά φορέματα που είναι αέρινα και μονοκόμματα, υπάρχουν και αυτά που είναι μεσάτα ή στολισμένα με δαντέλα, πλεκτά σημεία, βολάν και σφηκοφωλιές.

Επίσης, ιδιαίτερα In είναι φέτος τα μακριά φορέματα με σκίσιμο στο πλάι, αυτά που διαθέτουν βαθύ ντεκολτέ, όπως και όσα έχουν έξω τους ώμους. Πρόκειται για τρία σχέδια λευκού φορέματος που είναι άκρως σαγηνευτικά και θα σας κάνουν να τραβήξετε τα βλέμματα με το πέρασμα σας.

Τέλος, τα υφάσματα από τα οποία είναι φτιαγμένα ποικίλουν! Μπορεί να είναι βαμβακερά, λινά, ζέρσεϊ, λίκρα ή ότι εσείς επιθυμείτε. Βέβαια τα πιο δροσερά απ’ όλα είναι τα λινά και τα βαμβακερά.

Τα αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε με ένα λευκό φόρεμα:

Τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το σύνολο σας μπορούν να είναι είτε χρωματιστά είτε μεταλλικά.

Αν θέλετε να δώσετε ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση στο outfit σας, προτιμήστε να συνδυάσετε το λευκό φόρεμα σας με έντονα χρωματικά βραχιόλια, κολιέ, παπούτσια ή τσάντα. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο απαλό μπορείτε να επιλέξετε ασημί αξεσουάρ. Ταιριάζουν υπέροχα με το λευκό και του δίνουν την απαραίτητα λάμψη που χρειάζεστε!

Πολύ ωραίος δείχνει επίσης και ο συνδυασμός χρυσού, λευκού και ταμπά. Θυμίζει κάτι από Αρχαία Ελλάδα! Φορέστε για παράδειγμα ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με μια ταμπά λεπτή ζώνη, ταμπά πέδιλα ή σανδάλια και ολοκληρώστε με χρυσά κοσμήματα.

Λευκό φόρεμα (2)

Λευκό φόρεμα (3)

Λευκό φόρεμα (4)

Λευκό φόρεμα (5)

 

Λευκό φόρεμα (6)

 

Λευκό φόρεμα (7)

 

Λευκό φόρεμα (8)

 

Λευκό φόρεμα (9)

 

Λευκό φόρεμα (10)

 

Λευκό φόρεμα (11)

Λευκό φόρεμα (12)

Λευκό φόρεμα (13)

Λευκό φόρεμα (14)

 

Λευκό φόρεμα (15)

Λευκό φόρεμα (16)

Λευκό φόρεμα (17)

Λευκό φόρεμα (18)

 

Λευκό φόρεμα (19)

Λευκό φόρεμα (20)

Λευκό φόρεμα (21)

Λευκό φόρεμα (22)