Κάνε τις εμφανίσεις σου στην παραλία μοναδικές!

Λίγες μέρες έμειναν για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι να βάλεις για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Εμείς συγκεντρώσαμε 25 υπέροχες προτάσεις που αναδεικνύουν το σώμα σου αλλά και το προσωπικό σου στυλ!

1. Τουνίκ

Κοντή ή μακριά, μια τουνίκ είναι ό,τι πρέπει για την παραλία και θα προσθέσει χρώμα στο ντύσιμό σου. Μπορείς άνετα να την συνδυάσεις με το μαγιό σου.

Sheer Cover

2. Ανδρόγυνο

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα πουκάμισο συνδυασμένο με κοντό σορτς. Αφήνεις στη φαντασία όσα πρέπει και παράλληλα είσαι στυλάτη χωρίς υπερβολές. Το πουκάμισο μπορεί να έχει μακρύ, κοντό ή και καθόλου μανίκι.

Boy Friend Material

 

3. California Girls

Ποτέ δεν θα είσαι εκτός μόδας αν επιλέξεις το καλιφορνέζικο στυλ. Κοντό τζιν σορτς με ένα από T-shirt κι ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση και είσαι πανέτοιμη!

California Girls

4.Φόρεμα

Μπορείς να βρεις άπειρα φορέματα σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα. Μπορείς να το φορέσεις στην παραλία κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Beach Dress

5. Hipster

Ανάδειξε την boho διάθεσή σου με μια ριχτή πουκαμίσα με μακριά φαρδιά μανίκια. Συνδυάζεται ιδανικά με ξύλινα κοσμήματα και σανδάλια.

The Hipster

6. Κοντό φόρεμα

Για πιο παιχνιδιάρικη και αέρινη διάθεση επίλεξε ένα κοντό φόρεμα από ημιδιάφανο ύφασμα.

Ocean Dancer

7. Prints με μπότες

Αν είσαι από εκείνες που αντέχουν στη ζέστη, μπορείς να διαλέξεις κοντή ολόσωμη φόρμα μαζί με κοντές μπότες για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Prints and Boots

8. Παντελόνα

Μια ψηλόμεση παντελόνα θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις. Είναι άνετη και μπορείς να τη συνδυάσεις απλώς με το μπικίνι σου!

Palazzo Pants

9. Τρυπητό φόρεμα

Είναι στυλάτα, σούπερ καλοκαιρινά και μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να μπει στην ντουλάπα σου!

Crochet Cool

10. Η γοητεία του λευκού

Για ‘σένα που μαυρίζεις εύκολα, το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα για τις εμφανίσεις σου στην παραλία μια και δείχνει το χρώμα σου ακόμα πιο βαθύ. Για εμάς που μάλλον κοκκινίζουμε παρά μαυρίζουμε… υπάρχουν κι άλλες επιλογές!

Ready to Tan

11. Αξεσουάρ

Αν σου αρέσουν τα τουρμπάνια και ταιριάζουν στο πρόσωπό σου, μη διστάσεις να τα προσθέσεις στη βαλίτσα σου. Δίνουν στυλ και σίγουρα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Tip: Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα για να κάνεις το πρόσωπό σου ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Hippie Flow