Σου ετοιμάσαμε τη βαλίτσα για τις διακοπές!

Το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών. Είτε φεύγουμε για ολόκληρες εβδομάδες είτε για τρεις ημέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε μαζί μας τη μισή ντουλάπα όπως και να προλάβουμε να φορέσουμε όλα αυτά τα ρούχα.

Όσες μέρες κι αν φύγεις για διακοπές, εμείς σου έχουμε έτοιμη τη λίστα με όλα τα απαραίτητα που θα βάλεις στις αποσκευές σου που θα σε καλύψουν 100%!

Το τζινάκι σου: 

Αποτέλεσμα εικόνας για καλοκαιρινο τζιν

Εφαρμόζει γάντι, σου πάει πολύ και σε βολεύει. Μαζί με 2-3 μπλουζάκια θα έχεις τη δυνατότητα να το βάλεις αρκετές φορές.

Το σορτσάκι σου: 

Αποτέλεσμα εικόνας για καλοκαιρινο τζιν

Διατίθεται στην αγορά σε όλα τα μήκη και ταιριάζει με όλα τα μπλουζάκια σου, όπως και το τζιν. Ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες. Σε συμβουλεύουμε να μην το συνδυάσεις με πολύ ψηλά τακούκια αν το μήκος του είναι αρκετά κοντό.

Denim jacket: 

Αποτέλεσμα εικόνας για Denim jacket καλοκαιρι

Θα σε καλύψει άνετα για τα βράδια που θα κάνει ψύχρα και ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Λευκό φόρεμα: 

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκο καλοκαιρινο φορεμα

Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και λάμπεις μέσα σ’ αυτό. Το συνδυάζεις με ό,τι αξεσουάρ θέλεις ανάλογα με την περίσταση.

Jumpsuit: 

Αποτέλεσμα εικόνας για καλοκαιρινο jumpsuit

Η άλλη λύση αντί του φορέματος. Είναι βολικό, είσαι ντυμένη από πάνω ως κάτω και επίσης συνδυάζεται με όλα τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Beachwear: 

Αποτέλεσμα εικόνας για φορεμα παραλιας

Εννοείται ότι δεν πας πουθενά χωρίς το outfit για την παραλία. Πρόσεξε όμως: Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις κάθε μέρα και με διαφορετική εμφάνιση! Ένα φορεματάκι που θα το ξεπλένεις μαζί με το μαγιό σου είναι αρκετό. Άσε που οι άντρες δεν δίνουν καμία σημασία…

Παπούτσια: 

Αποτέλεσμα εικόνας για παπουτσια καλοκαιρι 2017

Εδώ κι αν δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες για την παραλία, χαμηλά σανδάλια και άλλο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι υπέρ-αρκετά για τις βόλτες σου στο νησί.