Δώσε στυλ με μπότες πάνω από το γόνατο!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο, γνωστές και ως Thigh-High Boots, μπορούν να αποτελέσουν το βασικό κομμάτι για υπέροχα και σαγηνευτικά χειμωνιάτικα σύνολα.

Οι μπότες αυτές μπορεί να είναι δερμάτινες, λουστρίνι, σουέτ ή καστόρινες. Οι πιο συνηθισμένες τους αποχρώσεις είναι το μαύρο, το μπορντό, το καφέ, το μπλε, το μπεζ και το ταμπά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βρείτε ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο και σε άλλα χρώματα.

Με ψηλό τακούνι ή τελείως φλατ, οι ψηλές μπότες αυτές μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή! Συνδυάστε τις με όποιο στυλ επιθυμείτε και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα.

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο: Τι μπορείτε να φορέσετε;

Το ιδιαίτερο αυτό είδος παπουτσιού μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα σας τα ρούχα. Είναι ιδανικό για τα εφαρμοστά παντελόνια και jean, όπως και με τα κολάν σας. Φορέστε λοιπόν μια υπέροχη μπλούζα, ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και από πάνω βάλτε ένα σακάκι, ένα δερμάτινο μπουφάν ή και το παλτό σας. Συνδυάστε τα με ένα εφαρμοστό παντελόνι σε ότι ύφασμα επιθυμείτε και δημιουργήστε εκπληκτικά και σέξι σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο.

Πολύ εκρηκτικά είναι και τα σύνολα με μίνι φούστα και ψηλές μπότες. Δερμάτινες ή καστόρινες μπότες συνδυάζονται με την μίνι φούστα ή το κοντό σας φόρεμα και σας κάνουν εκθαμβωτική. Η φούστα μπορεί να είναι δερμάτινη, vinyl, σουέτ ή υφασμάτινη και το φόρεμα σας πλεκτό ή και υφασμάτινο. Ένα απλό μπλουζάκι είτε ένα κορμάκι πάνω από την φούστα σας με σακάκι ή δερμάτινο μπουφάν μπορεί να ολοκληρώσει την σέξι σας εμφάνιση και να κάνει το αποτέλεσμα άκρως σαγηνευτικό.

Το ύφος που θα έχουν τα σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο μπορεί να είναι σπορ, ροκ ή άκρως θηλυκό. Επιλέξτε τα κατάλληλα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας και δημιουργήστε το ανάλογο outfit!

Δείτε 21 υπέροχα σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο και πάρτε ιδέες:

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (2)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (3)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (4)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (5)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (6)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (7)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (8)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (9)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (10)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (11)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (13)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (14)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (15)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (16)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (17)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (18)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (19)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (20)

Σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο (21)