Νύχια 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας. Οι Κορυφαίες Τάσεις της Σεζόν

Οι τάσεις στα νύχια 2018 για το φθινόπωρο χειμώνα είναι τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες που έχουμε χάσει στην κυριολεξία τη μπάλα. Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε επιφανειακά για τις πρώτες πρώτες τάσεις των νυχιών φθινόπωρο 2017 ( δείτε εδώ) και σε αυτό θα δούμε τελικά αυτές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και που θα φορεθούν περισσότερο.

Θα ενημερωθείτε για τα χρώματα, τα nail designs, τις τεχνικές και όλα όσα θα είναι must φέτος το χειμώνα, για να μην σας πιάνουν αδιάβαστες. Και μη νομίζετε ότι ξεμπερδέψαμε τόσο εύκολα, σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε και τις δημοφιλέστερες τάσεις στα σχήματα των νυχιών.

Τάσεις στα νύχια 2018

1# Taupes και γκρι

Το taupe και γκρι χρώμα στα νύχια δείχνει αριστοκρατικό, σοβαρό και απλό. Αν και οι γκρι τόνοι δείχνουν λίγο μονότονοι, φέτος το χειμώνα τους βλέπουμε κυρίως σε κοντά νύχια ως μια εναλλακτική πρόταση των nude χρωμάτων. Αρκετοί σχεδιαστές επέλεξαν αυτά τα χρώματα εκ των οποίων και ο Michael Kors, που προτίμησε αυτό το χρώμα σε αμυγδαλωτά νύχια, ενώ η Jill Stuart σε στρογγυλά.

2# Μεταλλικά & Χρυσά

νύχια-2018

Όπως και στο μακιγιάζ έτσι και στα νύχια 2018 φθινόπωρο χειμώνας, οι μεταλλικές υφές είναι στο προσκήνιο. Ένα μεταλλικό βερνίκι νυχιών εκπέμπει αίγλη και πολυτέλεια, γιαυτό και κάθε σεζόν καταλήγει να κυβερνά στα catwalks.

Το ίδιο ισχύει και για τα τα χρυσά νύχια που προορίζονται για να κάνουν ακόμα πιο λαμπερό το μανικιούρ μας. O Oscar de la Renta ήταν ένας από τους σχεδιαστές που διάλεξε για τα μοντέλα του ένα φωτεινό χρυσό – σαμπανί χρώμα.

3#Glitter

νύχια-2018

Και μεταλλικό αλλά και glitter, έτσι για μικρές δόσεις υπερβολής προτείνουν οι nail designers στις πιο εθισμένες. Λίγη λάμψη στο ελεύθερο άκρο του νυχιού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!

4#Εκκεντρικό Γαλλικό

νύχια-2018-φθινοπωρο-χειμωνας

Και συνεχίζουμε την πρόκληση με αυτήν την ιδιαίτερα εντυπωσιακή τάση που καμία γυναίκα δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη μπροστά της. Γαλλικό σε χρώμα, σχήμα και διχρωμία!! Έχοντας αυτά τα τρία πράγματα σαν σταθερά, μπορείς να φτιάξεις παπάδες! Το ίδιο έκαναν και οι masters των νυχιών. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η τάση αφορά όλα τα γούστα, γιατί μπορεί να γίνει τόσο φαντεζί όσο και διακριτική. Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

5# Αrtistic

νύχια-2018-φθινοπωρο-χειμωνας

Εδώ ανεβαίνουμε κατηγορία και απευθυνόμαστε κυρίως σε επαγγελματίες. Τα μακριά νύχια με ζωγραφισμένα πάνω σύμβολα ανήκουν στις σημαντικότερες τάσεις της μόδας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύμβολο ή να αντιγράψετε αυτά των επωνύμων.

6# Κλασσικό κόκκινο

νύχια-2018-φθινοπωρο-χειμωνας

Το κόκκινο χρώμα έχει διαχρονική αξία που είναι αναντικατάστατη. Έτσι και για τη χειμερινή περίοδο θα το δούμε σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και υφών, να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε γυναικείο χέρι και να εστιάζει στη θηλυκότητα μας.

7# Σκούρα και βαθιά χρώματα

Αν είστε πραγματικά μέσα στη μόδα τότε θα πρέπει να σπεύσετε να προμηθευτείτε σκούρα χρώματα που ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια 2018 φθινόπωρο χειμώνας. Θα έχετε πολλές επιλογές καθώς υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες αποχρώσεις. Το βαθύ μπλε, οι αποχρώσεις του πράσινου όπως το κυπαρισσί ή το χακί, το απόλυτο μαύρο το σκούρο καφέ και πολλά αλλά θα κάνουν το μανικιούρ σας ενδιαφέρον. Χρησιμοποιήστε πάντα ένα διάφανο στεγνωτικό για να κλειδώσετε το χρώμα και να διατηρήσετε τη λάμψη στο μανικιούρ σας.

Δείτε ακόμα τα Top Trends Φθινόπωρο Χειμώνας 2017-2018

Όλες οι Τάσεις του Μακιγιάζ

Όλες οι Τάσεις των Μαλλιών

Όλες οι Τάσεις στα Παπούτσια