Βάψου φθινοπωρινά – Οι κορυφαίες τάσεις

Αν ψάχνετε ιδέες για υπέροχο φθινοπωρινό μακιγιάζ βασισμένο στις κορυφαίες τάσεις για τη φετινή σεζόν, τότε η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί είναι ιδανική.

Με κυρίαρχη επιλογή το no makeup μακιγιάζ που θέλει όσο το δυνατόν λιγότερα καλλυντικά προϊόντα, το καθημερινό ή και άλλων περιστάσεων βάψιμο σας θα είναι πολύ πιο εύκολο. Θα αναδεικνύει την φυσική σας ομορφιά, τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία και κρύβοντας τις ατέλειες.

Οι ειδικοί προτείνουν την μη χρήση makeup, πούδρας, σκιών, μάσκαρας, μολυβιού φρυδιών ή κραγιόν για την απόλυτη δημιουργία του no makeup μακιγιάζ.

Ωστόσο, αν εσείς θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα παραπάνω καλλυντικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε. Υπάρχουν αρκετές ακόμη τάσεις στο μακιγιάζ για τούτη την περίοδο. Ακολουθήστε λοιπόν μια εξ αυτών.

Κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για Φθινόπωρο / Χειμώνα:

Αν η χρήση makeup σας είναι απαραίτητη για να καλύψετε σπυράκια ή κοκκινίλες, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα καλυπτικό προϊόν με απαλή υφή και όμορφο φινίρισμα. Στη συνέχεια προσθέστε μια γερή δόση πούδρας, που αποτελεί μια ακόμη κορυφαία τάση για την εποχή και η βάση σας είναι έτοιμη.

Παίξτε με την γραμμή του eyeliner. Κάντε τη στην πτυχή του κινητού βλεφάρου σας ή δοκιμάστε ένα διαφορετικό σχέδιο. Ένα cat eye look με κενή την γωνία του winged eyeliner σας, δημιουργώντας έτσι ένα negative space eyeliner, είναι μια θαυμάσια επιλογή.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών μπορείτε να το κάνετε. Επιλέξτε μια απαλή ροζ, μια χρυσή ή μπρονζέ, μια μπλε ή δοκιμάστε ένα ανέμελο smokey eyes.

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα και ιδανική για την εποχή ιδέα μακιγιάζ είναι τα maroon χείλη με απαλά μάτια. Αφήστε τα μάτια σας άβαφα ή χρησιμοποιήστε μια απαλή nude σκιά και βάψτε τα χείλη σας με ένα maroon κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό.

Τέλος, αν σας αρέσουν τα πολύ έντονα μακιγιάζ, επιλέξτε το ακριβώς αντίθετο από το φυσικό μακιγιάζ. Η φετινή τάση του μακιγιάζ για έντονα μάτια σε συνδυασμό με έντονα χείλη είναι ιδανική για εσάς.

Δείτε τη συλλογή με τις 25 υπέροχες ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ:

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (2)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (3)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (4)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (5)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (6)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (7)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (8)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (9)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (10)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (11)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (12)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (14)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (15)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (16)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (17)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (18)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (19)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (20)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (21)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (22)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (23)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (24)

Ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ (25)