Blazer: Πώς να το φορέσεις αυτό το Φθινόπωρο

Τo must have κομμάτι της σεζόν έχει γίνει πια σαφές. Δεν είναι μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια, ούτε ένα κόσμημα ή ένα designers φόρεμα. Είναι το σακάκι.

Σωστά, το κομμάτι που πιθανόν να είχατε στη ντουλάπα σας για χρόνια και θεωρούσατε ότι είναι μια συντηρητική απάντηση στο στυλ γραφείου, φέτος εκρήγνυται στη street style σκηνή. Κάθε κορίτσι της μόδας το λάνσαρε κατά τη διάρκεια του μήνα της μόδας, και εμείς σημειώσαμε τους εφευρετικούς τρόπους που το είδαμε φορεμένο. Για να το κάνετε να δείχνει σύγχρονο υπάρχουν κάποια tricks και τα έχουμε συγκεντρώσει εδώ.

Αρχικά, δοκιμάστε μια υπερμεγέθη σιλουέτα. Αν φαίνεται ότι το δανειστήκατε από τη ντουλάπα του φίλου σας, είστε στο σωστό δρόμο. Συνδυάστε το με μπότες ή ένα τζιν για ένα σύνολο που λειτουργεί παντού -από το γραφείο μέχρι μια βραδυνή έξοδο. Στη συνέχεια, συνδυάστε το με άλλες μεγάλες τάσεις. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να το φορέσουμε είναι με ένα trackpants. Προσθέτει το τέλειο επίπεδο πολυπλοκότητας στο πιο απλό στυλ.

Τέλος, δοκιμάστε το με μια αντίστοιχη φούστα. Το στυλ που μέχρι τώρα ανήκε στην κατηγορία business, αυτή τη σεζόν δείχνει cool και φρέσκο.