Ε, όχι! Δες την έπαυλη που μένουν τα σκυλιά της Paris Hilton!

Πραγματικά είναι πιο όμορφη και πολυτελής από τα σπίτια των περισσότερων ανθρώπων και αξίζει να την δείτε για να καταλάβετε τη χλιδή και την πολυτέλεια στην οποία ζουν τα σκυλιά μιας πλούσιας κληρονόμου που δεν ξέρει τι έχει και δεν ξέρει πώς να ξοδέψει αυτά που έχει. 

Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα φτάναμε στο σημείο να ζηλέψουμε το σπίτι ενός σκύλου αλλά αυτό συνέβαινε πριν δούμε πού μένουν τα σκυλιά της Paris Hilton. Η κληρονόμος ανέβασε τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

paris hilton

Αυτό είναι το εξωτερικό της έπαυλης.

Σε αυτές φαίνεται ένα διόρωφο σπίτι για το οποίο λέει η ίδια η Hilton: «Τα σκυλιά μου μένουν σε μια διώροφη σκυλοέπαυλη που έχει airconditon, θέρμανση, έπιπλα διάσημων σχεδιαστών και πολυέλαιο».

Το εξωτερικό της έπαυλης έχουν βαφτεί σε off-white τόνους και φυσικά έχει μπαλκόνι για να κάθονται και να χαλαρώνουν τα σκυλιά όταν θέλουν να πάρουν αέρα αλλά δεν θέλουν και να βγουν εντελώς έξω από το σπίτι τους. Το σπίτι βρίσκεται στην πίσω αυλή του σπιτιού της Hilton ενώ διαθέτει και πόρτα σε ανθρώπινο μέγεθος για να μπορεί να μπαίνει μέσα και να χαλαρώνει μαζί με τα σκυλιά της και η κληρονόμος.

paris hilton

Η Paris με τα σκυλιά της.

Το εσωτερικό του σπιτιού έχει βαφτεί ροζ που είναι και το αγαπημένο χρώμα της Hilton.

Τα έπιπλα -μερικά από τα οποία είναι δερμάτινα- είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Γενικότερα το σπίτι διαθέτει καναπέδες, κρεβάτι ανθρώπου, πουφ αλλά και κρεβάτια για σκύλους αν τα σκυλιά της θέλουν κάτι πιο παραδοσιακό για τον ύπνο τους.

paris hilton

Οι τοίχοι του σπιτιού είναι βαμμένοι ροζ.

Φυσικά πρέπει να δείτε και τον εντυπωσιακό μαύρο πολυέλαιο ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι κοστίζει περισσότερο από όλα τα φωτιστικά μας μαζί.

paris hilton

Οι πολυέλαιοι δεν λείπουν από τον χώρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!