Το τέλειο, επαγγελματικό φυσικό μακιγιάζ δεν ξεπερνά τα 50 €!

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ

Όταν ετοιμαζόμαστε να βγούμε το βράδυ έξω, δεν μας νοιάζει να βάλουμε λίγο make up παραπάνω, ούτε να κάνουμε λίγο πιο έντονη την γραμμή του eye liner. Το πρωί όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν λιγάκι. Δεν θέλουμε να φαινόμαστε παστωμένες ούτε όμως και άβαφτες κι απεριποίητες με τις κοκκινίλες και τα πρηξίματα που μας άφησε ο ύπνος.

Το φυσικό μακιγιάζ είναι η λύση και αυτήν εφαρμόζουμε όλες μας κατά κανόνα αλλά γιατί όμως δεν βγαίνει όπως στα μοντέλα με φυσικό μακιγιάζ που βλέπουμε να βάφουν στην τηλεόραση;

Σίγουρα χρησιμοποιούμε λιγότερα καλλυντικά και σίγουρα δεν τα εφαρμόζουμε σωστά. Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες για το πώς να πετύχετε το ιδανικό φυσικό μακιγιάζ επαγγελματικά, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα καλλυντικά τα οποία δεν ξεπερνούν σε κόστος τα 50 ευρώ.

Βήμα πρώτο:

Το make up που θα επιλέξεις δεν είναι ένα! Χρειάζεσαι ένα λίγο πιο σκούρο από τον φυσικό σου τόνο και ένα πιο ανοιχτό που να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στον φυσικό σου τόνο. Έτσι πετυχαίνεις την τέλεια απόχρωση που είναι σαν αυτή του δέρματός σου!

Σου φαίνονται ακριβά τα δύο make up? Σκέψου διπλά για το GOLDEN ROSE MAKE UP PRIMER MATTIFYING, κοστίζει μόνο 9,90 και προσφέρει mat αποτέλεσμα που διαρκεί.

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ
Golden Rose Make Up Primer Mattifying

Βήμα δεύτερο:

Επίλεξε ένα κονσίλερ που να ταιριάζει με τους τόνους του δέρματός σου και δεν είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Δεν βάζεις σε όλη την επιφάνεια που θες να καλύψεις αλλά στις περιοχές που βρίσκονται στην μέσα πλευρά του ματιού. Στην συνέχεια απλώνεις την ποσότητα με ένα πινελάκι. Το GOLDEN ROSE CONCEALER & CORRECTOR CRAYON έχει διπλή δράση γιατί λειτουργεί και ως κορέκτορας «κρύβοντας» ατέλειας, όπως τους πόρους και τα κόκκινα ή άλλα έγχρωμα σημεία του προσώπου. Θα το βρείτε στα 3,00 ευρω

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ
Golden Rose Concealer & Corrector Crayon

Συνεχίζοντας με την δημιουργία του φυσικού μακιγιάζ θα πρέπει να πούμε ότι χρησιμοποιούμε μόνο γήινες αποχρώσεις και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε πινέλο για να πετύχουμε ακριβές αποτέλεσμα. Ολοκληρώνουμε ένα όμορφο, κομψό σχήμα στο μάτι, με ένα καλό eyeliner. Για σας επιλέξαμε τα παρακάτω καλλυντικά w7 & golden rose που βρίσκονται στα 9,00 και 4,50 ευρώ αντίστοιχα:

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ
W7 In Color Me Buff Eyeshadow Palette – W7 Extra Fine Eye Liner Pen

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε οδηγίες εφαρμογής που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα:

Επαγγελματικό φυσικό Μακιγιάζ

Βήμα τρίτο:

Ολοκληρώστε το βάψιμο των ματιών με μία καλή μάσκαρα επαναλαμβάνοντας ζιγκ ζαγκ κινήσεις από την βάση του βλεφάρου και προς τα πάνω ακολουθώντας την φορά του βλεφάρου. Προσπαθήστε να αποφύγετε την μεγάλη ποσότητα και την όψη των βαριών βλεφαρίδων βάζοντας μόνο όσο χρειάζεται. Η μάσκαρα που επιλέξαμε για το look είναι η GOLDEN ROSE SEXY BLACK MASCARA και βρίσκεται στα 5,90.

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ
Golden Rose Sexy Black Mascara

Βήμα τέταρτο:

Βάλτε ρουζ επιλέγοντας μια φυσική απόχρωση. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και βάλτε μικρή ποσότητα. Ξεκινήστε να απλώνετε από τα ζυγωματικά προς τα εμπρός φροντίζοντας να εφαρμόζετε εκεί που νοητά καταλαβαίνεται ότι βρίσκεται το «κόκκαλο» φτάνοντας μπροστά στο πρόσωπο βάζετε την ποσότητα που απομένει απαλά στα μάγουλα:
Ρούζ TECHNIC CHEEK SCULPT μόνο στα 4,50 ευρώ

Προϊόντα για φυσικό μακιγιάζ
Technic Cheek Sculpt

Βήμα πέμπτο:

Επιλέξτε ένα κραγιόν σε φυσική γήινη απόχρωση όπως το EVELINE MAX INTENSE COLOR που βρίσκεται στα 3,00 ευρώ μόνο!

Βρείτε τα καλύτερα W7 και Golden Rose καλλυντικά καθώς και προϊόντα contouring μόνο στο myaroma.gr!