Κεφάλαιο «Γυναικεία Πανωφόρια» – Βρήκαμε τα πιο in fashion της σεζόν

Χειμώνας χωρίς γυναικεία πανωφόρια δεν γίνεται! Τα αγαπημένα σας πλεκτά και οι μακριές ζακέτες επιστρέφουν στην μεγάλη ποικιλία του Bill Cost μέσα από μία νέα συλλογή που έχει πολύ χρώμα, pattern και ακολουθεί πιστά την μόδα φέτος.

Πλεκτή ζακέτα μαύρη με δέσιμο – γραβάτα στο λαιμό

Πλεκτή ζακέτα μαύρη με δέσιμο - γραβάτα στο λαιμό

Μία ζακέτα που μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε σας παντελόνι. Η Bill Cost κάνει τη διαφορά ακόμα και στις basic ζακέτες (δείτε τις όλες εδώ). Έχει βολάν στο κάτω μέρος, που στολίζει συνολικά την εμφάνισή σας, ενώ το κορδονάκι της που κρέμεται από τον λαιμό μπορεί να δεθεί είτε σαν γραβάτα-φιόγκος είτε να πέφτει σαν φουλάρι. 53% Νάυλον 47% Βισκόζ. Βρείτε την σε 3 διαθέσιμα χρώματα.

Εμπριμέ πόντσο με κουκούλα – Η απόλυτη ethnic εμφάνιση

Εμπριμέ πόντσο με κουκούλα - Η απόλυτη ethic εμφάνιση

Η κάπα είναι μία από τις πιο όμορφες ιδέες για να ντυθείτε από το πρωί ως το βράδυ, στολίζοντας ένα ουδέτερο ντύσιμο ή δημιουργώντας ένα σετ για επίσημες εμφανίσεις και ιδιαίτερες περιστάσεις. Η κάπα Bill Cost σε μπορντώ είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές. Τα σχέδια και τα χρώματα που φιλοξενεί πάνω της είναι εντυπωσιακά. Βρείτε την μόνο 32,00€. Θα μείνει στην ντουλάπα σας μια ζωή.

Πλεκτή ζακέτα στο χρώμα της άμμου για αμέτρητους συνδυασμούς

Πλεκτή ζακέτα στο χρώμα της άμμου για αμέτρητους συνδυασμούς

Το καμηλό είναι ένα χρώμα must όλες τις εποχές του χρόνου, ειδικά όμως τον χειμώνα προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό στα μαύρα ρούχα. Τα στυλ της ζακέτας είναι το casual, αφού διαθέτει τσέπες δεξιά και αριστερά. Μία καθημερινή επιλογή που πρέπει να αποκτήσετε! Δείτε την εδώ και σε άλλα χρώματα.

Το αγαπημένο γκρι στο πόντσο με κρόσια

Το αγαπημένο γκρι στο πόντσο με κρόσια

Το πόντσο Bill Cost με κρόσια στο τελείωμα είναι μία επιλογή outfit που ταιριάζει σε κάθε στυλ. Συνδυάστε το με κόκκινο παντελόνι για μία rock εμφάνιση.