Γνωρίστε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2017- Super Εκπτώσεις!

Γνωρίστε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2017- Super Εκπτώσεις!

Το βασικότερο προϊόν για το γυναικείο νεσεσέρ είναι αναμφισβήτητα η ενυδατική κρέμα προσώπου. Είναι το μυστικό κάθε γυναίκας για να φαίνεται όμορφη και λαμπερή. «Αν καθημερινά το πρόσωπό σας έχει τη σωστή ενυδάτωση, τότε η αφυδάτωση και τα πρώτα ψεγάδια θα αργήσουν πολύ να κάνουν την εμφάνισή τους» λένε οι δερματολόγοι.

Ακολουθήστε λοιπόν και εσείς αυτή τη ρουτίνα, επιλέγοντας από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure μία από τις καλύτερες κρέμες που ύστερα από ψηφοφορία, φαίνεται ότι οι περισσότερες Ελληνίδες και όχι μόνο επιλέγουν να φορέσουν κάθε πρωί.

Το ενδιαφέρον μονοπωλούν τα brands Frezyderm και Apivita.

Ενυδάτωση και λάμψη για γυναίκες έως 40 ετών

Κρέμες προσώπου - Ενυδάτωση και λάμψη για γυναίκες έως 40 ετών

Για εσάς είναι εύκολα τα πράγματα! Η ενυδάτωση είναι άκρως απαραίτητη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ανάμεσα από τις ενυδατικές κρέμες Apivita (δείτε όλες τις προσφορές) ξεχωρίσαμε την Apivita Aqua Vita για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Στο 98% η σύνθεσή της είναι φυσική. Οι φυτοενδορφίνες λυγαριάς ξεκουράζουν σε βάθος και προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση. Αν την θέλετε, προλαβαίνετε να την αποκτήσετε με -30% έκπτωση .

Frezyderm Ενυδατική Κρέμα Προσώπου-Λαιμού 30+

Εναλλακτικά η Frezyderm Hydrating & Restructuring Moisturizing Plus 30+ μπορεί να καλύψει εξίσου τις ανάγκες σας στην ενυδάτωση προσώπου και λαιμού με τρεις διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος που περιέχει. Εγγυημένα απολαυστική περιποίηση δέρματος σε μοναδική προσφορά -40%!

Ολιστική αντιγήρανση για γυναίκες άνω των 40

Apivita Queen Bee με ελληνικό βασιλικό πολτό -Ενυδατική κρέμα άνω των 40 ετών

Η Apivita Queen Bee με ελληνικό βασιλικό πολτό και εκχύλισμα τζιτζιφιάς χαρίζει αντιγήρανση και αφαιρεί τις σκούρες κηλίδες και την ερυθρότητα. Αντί για νερό επιλέγει ελληνικό βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο από το Νυμφαίο της Φλώρινας. Όλη η σειρά σε έκπτωση -30% για λίγες μέρες!

Κρέμα που μειώνει τη χαλαρότητα στο διπλοσάγονο, συσφίγγει και ενυδατώνει σε βάθος

Η Frezyderm Neck Contour Cream ασχολείται και με την περιοχή του λαιμού, όχι μόνο του προσώπου. Εγγυημένα μειώνει τη χαλαρότητα στο διπλοσάγονο, συσφίγγει και ενυδατώνει σε βάθος. Δείτε τις προσφορές frezyderm & προλάβετε τα μοναδικά πακέτα promo!

Συνεχίστε την αναζήτηση στις επώνυμες κρέμες για όλες τις ανάγκες από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.

1 Comment

Comments are closed