- 1 πακέτο ρεβύθια
- 2-3 μεγάλα ολόκληρα κρεμμύδια
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 λεμόνι στυμμένο για το τέλος
Εκτέλεση:
Βάζουμε από βραδύς τα ρεβύθια σε μια λεκάνη με νερό και λίγη σόδα να μαλακώσουν. Το πρωί πια ετοιμάζουμε το φαγητό μας. Το μυστικό της ρεβυθάδας είναι το πήλινο σκεύος και η χαμηλή φωτιά.
Βάζουμε τα ρεβύθια και όλα τα άλλα υλικά μαζί στη γάστρα ή άλλο πήλινο σκεύος, προσθέτουμε ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για 2 ώρες περίπου
Σταδιακά ανοίγουμε και προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα αν χρειαστεί.
Τα θέλουμε χυλωμένα κι όχι λιωμένα
Σερβίρουμε με λίγες σταγόνες λεμόνι σε κάθε πιάτο για έξτρα γεύση!!!
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..