Πώς να συνδυάσετε all time classic μπλούζες και πουκάμισα από την ντουλάπα σας

Πώς να συνδυάσετε all time classic μπλούζες και πουκάμισα από την ντουλάπα σας

Μπλούζες και πουκάμισα… Παντός καιρού, για όλα τα στυλ και για όλες τις ώρες της ημέρας. Όποια κι αν είναι η μόδα στα γυναικεία ρούχα πάντα ένα λευκό πουκάμισο θα έχει θέση στην ντουλάπα σας και πάντα το καρώ μοτίβο θα σας ελκύει να το φορέσετε.

Αν λοιπόν ανοίγετε την ντουλάπα και δεν έχετε τι να φορέσετε, οι καιρικές συνθήκες έχουν τρελαθεί και θέλετε ωστόσο να έχετε fresh style, η σίγουρη λύση είναι το πουκάμισο και οι basic μπλούζες.

Στα γυναικεία ρούχα βρήκαμε κομμάτια κλειδιά που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας.

Λευκό πουκάμισο, ιδιαίτερο και sexy

Λευκό Πουκάμισο - αγορά

Όλοι οι fashionistas συμφωνούν ότι το λευκό πουκάμισο είναι το μόνο item που μπορεί να συνδυαστεί με χιλιάδες look, χωρίς να σας δεσμεύει. Και επειδή σίγουρα όλες θα έχετε ένα λευκό πουκάμισο σε κλασική γραμμή, σας προτείνουμε αυτό το peplum με άνοιγμα και φιόγκο στην πλάτη.

Λόγοι που είναι must; Δείχνετε ταυτόχρονα αυστηρές και sexy. Συνδυάζεται στην στιγμή με ένα μαύρο παντελόνι ή με μία pencil δερμάτινη φούστα για ένα meeting. Ένα loose παντελόνι θα αποκαλύψει μία casual εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα: 4+1 sexy γυναικεία εσώρουχα από ιταλική γοητεία της Leilieve

Καρό κομψή μπλούζα για κυριακάτικο mood – Μόνο: 29,90€

Καρό μπλούζα - αγορά

Το καρώ μοτίβο είναι δανεισμένο από την αντρική γκαρνταρόμπα. Οι γυναίκες το έχουν κάνει κομμάτι του στυλ τους και το έχουν αναδείξει σε ένα must κομμάτι. Μπορείτε να το φορέσετε με το denim παντελόνι σας και να είστε άνετες από το πρωί. Έχει βολάν στα μανίκια και σουρίτσα στη μέση.

Πουκάμισα φόρεμα – Ένα απόλυτα γυναικείο πουκάμισο!

Πουκάμισο Φόρεμα σε 4 χρώματα-αγορά

Η πουκαμίσα φόρεμα είναι και πουκάμισο και μπλούζα και σκέτο φόρεμα. Εξαρτάται πως θα το φορέσετε. Ένα μπαλαντέρ ρούχο που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας χειμώνα-καλοκαίρι. Σε 4 χρώματα εδώ.