Ανδρικό casual look για τη βόλτα και το skate από τα top brands της αγοράς

αντρικό καθημερινό look

Εξερευνήστε τα όρια του στυλ σας και καλύψτε τις casual ανάγκες σας, όταν θέλετε να είστε άνετοι στον δρόμο, μοντέρνοι στο μπαρ, προσεγμένοι και ζεστοί σε κάθε εξόρμησή σας. Το Skateshop σας καλύπτει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει μερικά νέα κομμάτια από τη νέα collection για να επιλέξετε!

Παντελόνια για hipster look που ταιριάζει ακόμα και στο γραφείο

Και όμως γίνεται! Μπορείτε να φορέσετε το ίδιο ανδρικό παντελόνι και στο γραφείο και στην έξοδό σας. Όταν έχετε να κάνετε με brands όπως η Nike και η QUIKSILVER στα ανδρικά παντελόνια όλα είναι πιο εύκολα.

Αντρικά casual παντελόνια
NIKE SB FTM 5-POCKET PANT BLACK – QUIKSILVER EVERYDAY CHINO PANTS IRON GATE

Το μαύρο παντελόνι της Nike διαθέτει κρυμμένα φερμουάρ είναι στενό όπου χρειάζεται αλλά ταυτόχρονα σας δίνει την άνεση της κίνησης και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας. Μπορεί να σταθεί τόσο με πουκάμισο, όσο και με ένα t-shirt ή φούτερ.

Το γκρι chinos της Quiksilver φαίνεται να είναι πιο casual και πιο χαλαρό στο στυλ. Θαυμάσια επιλογή για να πάρετε το skate και να βγείτε στην πλατεία. Θα σας βολέψει σε κάθε σας κίνηση. 100% βαμβακερό, αποκτήστε το από εδώ.

Συνδυάστε το outfit με το καλύτερο μπουφάν

Αντρικά καθημερινά μπουφάν
DC BAMBURG 2 JACKET BLACK

Φέτος τα ανδρικά μπουφάν αγαπούν το casual! Αφήστε για λίγο στην άκρη το καλό παλτό σας και επιλέξτε πιο daily εμφάνιση. Το μαύρο παλτό με τσέπες και κουκούλα είναι από τα πολύ ανθεκτικά μπουφάν σε συνδυασμό νάιλον και ύφασμα που θα αγαπήσετε τους χειμερινούς μήνες και σίγουρα δεν θα βγάζετε από πάνω σας. Βρείτε το σε προσφορά!.

Αντρικά καθημερινά μπουφάν
HORSEFEATHERS ALBERT PARKA JACKET SHADOW

Ένα από τα waterproof μπουφάν που θα σας προσφέρει ξεχωριστό στυλ! Το ανδρικό μπουφάν HORSEFEATHERS ταιριάζει παντού και πάντα. Θα το αγαπήσετε στις εκδρομές σας. Το θέλετε; Αποκτήστε το με δωρεάν μεταφορικά!