Η μαγεία του μωβ: Φανταστικές προτάσεις για το μανικιούρ σου

Το μωβ χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το πολύ ανοιχτό παστέλ λιλά μέχρι το πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο μωβ. Είναι ένα χρώμα που φοριέται καθ’ ολη την διάρκεια του έτους και επιλέγοντας το μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με μωβ νύχια.

Οι σκούρες του αποχρώσεις είναι πιο δημοφιλείς κατά τους κρύους μήνες του χρόνου, το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κάποιες γυναίκες δεν τις χρησιμοποιούν και το καλοκαίρι για να βάψουν τα νύχια τους. Εξάλλου, το μωβ αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για σκούρα νύχια.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και κάντε υπέροχα μανικιούρ με μωβ νύχια.

Όμορφες ιδέες για μωβ νύχια:

Όλες οι αποχρώσεις του μωβ, ανοιχτόχρωμες και σκούρες, μπορούν να δημιουργήσουν από μόνες τους υπέροχα μονόχρωμα νύχια. Επιλέξτε ανάμεσα σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα και κάντε εκπληκτικά μωβ μανικιούρ, ολοκληρώνοντας τα με το κατάλληλο top coat. Ενδιαφέρον σχέδιο στα νύχια αποτελεί επίσης και ο συνδυασμός των δυο διαφορετικών υφών (glossy και matte) στο ίδιο νύχι. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα γαλλικό μανικιούρ με ίσια ή πλάγια γραμμή, είτε να σχεδιάσετε ότι επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά top coat.

Αν ωστόσο θέλετε να δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στα νύχια σας, κάντε συνδυασμούς με διαφορετικής μωβ απόχρωσης μανό. Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχα σχέδια στα νύχια με μωβ χρώματα και κλέψτε τις εντυπώσεις. Ζωγραφίστε λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα, ombre nails ή απλά κάντε διχρωμίες και τριχρωμίες.

Εναλλακτικά δοκιμάστε να συνδυάσετε το μωβ με άλλα χρώματα, όπως για παράδειγμα το λευκό, το ροζ, το μαύρο, το κόκκινο και το γκρι. Σχεδιάστε παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ, γραμμές και πουά. Επίσης, μπορείτε να ζωγραφίσετε οτιδήποτε άλλο σας αρέσει, κάνοντας τα νύχια σας καμβά για έργα τέχνης.

Αν θελήσετε να κάνετε πιο λαμπερό και glamorous το μανικιούρ σας, το glitter και τα στρας είναι μια πολύ απλή επιλογή για να το πετύχετε. Στολίστε τα νύχια σας με glitter σε διάφορες αποχρώσεις ή διακοσμήστε τα με 3D κοσμήματα (στρας, πέρλες, μεταλλικές λεπτομέρειες).

Πολύ ωραία ιδέα για ένα φανταχτερό purple nails μανικιούρ αποτελεί και η κορυφαία τάση της εποχής Chunky Nail Polish. Το ιδιαίτερο αυτό βερνίκι νυχιών με τις μεταλλικές νιφάδες σε διάφορα σχήματα και σχέδια είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ακολουθούν 41 υπέροχες nail art προτάσεις με μωβ νύχια ώστε να πάρετε ιδέες!

Μωβ νύχια (2)

Μωβ νύχια (3)

Μωβ νύχια (4)

Μωβ νύχια (5)

Μωβ νύχια (6)

Μωβ νύχια (7)

Μωβ νύχια (8)

Μωβ νύχια (9)

Μωβ νύχια (10)

Μωβ νύχια (11)

Μωβ νύχια (12)

Μωβ νύχια (13)

Μωβ νύχια (14)

Μωβ νύχια (15)

Μωβ νύχια (16)

Μωβ νύχια (17)

Μωβ νύχια (18)

Μωβ νύχια (19)

Μωβ νύχια (20)

Μωβ νύχια (21)

Μωβ νύχια (22)

Μωβ νύχια (23)

Μωβ νύχια (24)

Μωβ νύχια (25)

Μωβ νύχια (26)

Μωβ νύχια (27)

Μωβ νύχια (28)

Μωβ νύχια (29)

Μωβ νύχια (30)

Μωβ νύχια (31)

Μωβ νύχια (32)

Μωβ νύχια (33)

Μωβ νύχια (34)

Μωβ νύχια (35)

Μωβ νύχια (36)

Μωβ νύχια (37)

Μωβ νύχια (38)

Μωβ νύχια (39)

Μωβ νύχια (40)

Μωβ νύχια (41)

Μωβ νύχια (42)