10 Τρόποι να εντάξεις το Κόκκινο χρώμα στα δικά σου outfits

10 Τρόποι να εντάξεις το Κόκκινο χρώμα στα δικά σου outfits

Καλά!!…. δεν το συζητώ ότι τουλάχιστον για το φθινόπωρο χειμώνα 2017-2018 είναι απαραίτητο να έχουμε ένα κόκκινο item στην ντουλάπα μας. Το κόκκινο είναι ένα από τα 10 top χρώματα μόδας της φετινής σεζόν. Τώρα τι θα επιλέξεις εσύ να βάλεις στα δικά σου outfits είναι καθαρά θέμα από το τι λείπει στην γκαρνταρόμπα σου. Οι επιλογές πολλές…. και εδώ σήμερα θα βρεις τους 10 τρόπους να εντάξεις το κόκκινο χρώμα στα καθημερινά σου outfits.

Outfits με Κόκκινα στοιχεία

#1. Κόκκινο Παλτό

Ένα κόκκινο παλτό είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο στα outfits. Δείχνει εύκολα την bold & stylish πλευρά σου. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις στα street styles με μαύρα, τζιν, μουσταρδί & leopard, λευκό, παστέλς, total κόκκινα outfits.

Πως να φορέσεις κόκκινο παλτό

#2. Κόκκινο Jacket

Είτε ένα απλό σακάκι είτε ένα jacket είναι αρκετό για να κάνει το καθημερινό σου outfit πολύ εντυπωσιακό. Πάρε ιδέες από τις φωτογραφίες παρακάτω και συνδύασε ένα κόκκινο jacket ακόμα και με φούτερ.

Πως να φορέσεις κόκκινο σακάκι

#3. Κόκκινα πουλόβερ

Αυτή τη σεζόν τα πουλόβερ έχουν ενταχθεί σε όλα μας τα outfits. Έχεις πολλές επιλογές για να εντάξεις το κόκκινο πουλόβερ στα δικά σου outfits. Άρθρα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα σχετικά με το πως να φορέσεις πουλόβερ θα βρεις εδώ:

Πως να φορέσεις κόκκινη μπλούζα

#4. Κόκκινο πλεχτό φόρεμα

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά γι αυτά τα φορέματα. Φόρεσέ τα άφοβα και μάλιστα με μπότες πάνω από το γόνατο (συνιστάται).

Πως να φορέσεις κόκκινο

#5. Κόκκινη μπλούζα

Φόρεσέ τη για το Business outfit ή με το τζινάκι σου και τα sneaker. Ουάου!!!!

Πως να φορέσεις κόκκινη μπλούζα

#6. Κόκκινο παντελόνι

Τα πιο bold, λαμπερά και επιβλητικά outfits εύκολα δημιουργούνται με κόκκινα ταγιέρ και κοστούμια. Η πιο φρέσκια άποψη να φορέσεις ένα bold παντελόνι όπως το κόκκινο είναι να το συνδυάσεις με σουέτερ.

Πως να φορέσεις κόκκινο παντελόνι

#7. Κόκκινο φόρεμα

Εννοείται ότι το φοράμε τις γιορτές, σε nightout outfits και σε οποιαδήποτε επίσημη έξοδο. Όμως ένα κόκκινο φόρεμα είναι ιδιαίτερο και φανταχτερό ακόμα και στα καθημερινά street styles.

κόκκινο φόρεμα

#8. Κόκκινη Φούστα

Λατρεύουμε την κόκκινη vinyl φούστα από την collection Fendi φθινόπωρο χειμώνας 2017-2018 (δεξιά). Φόρεσέ τη με total κόκκινα outfits και θα εντυπωσιάσεις κάθε βλέμμα.

Πως να φορέσεις κόκκινη φούστα vinyl

#9. Κόκκινο ριγέ

Αν είσαι του πιο απαλού και κλασικού ένα κόκκινο χρώμα γίνεται πιο ήπιο όταν βρίσκεται σε ριγέ. Το πουκάμισο είναι πάντα in. Ένα κόκκινο ριγέ φόρεμα μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω στις αλλαγές της σεζόν (άνοιξη ή φθινόπωρο)

Πως να φορέσεις κόκκινο ριγέ

#10. Κόκκινα αξεσουάρ

Μία τσάντα ή ένα φουλάρι είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις την ένταξη αυτού του φλογερού χρώματος στην ντουλάπα σου.

Πως να φορέσεις κόκκινη αξεσουάρ