35 σούπερ σύνολα για να δοκιμάσεις τον Δεκέμβρη

Η θερμοκρασία πέφτει υπενθυμίζοντας μας πως ο Χειμώνας έφτασε. Επομένως, τα σύνολα για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017 δεν θα γινόταν να μην είναι ζεστά, αλλά και πάντα εντυπωσιακά. Outfit ιδανικά για τις πρωινές σας βόλτες, το σχολείο, τις χειμερινές σας αποδράσεις, αλλά και τις πιο βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις σας, όπως είναι οι ημέρες των γιορτών.

Ρούχα που θα φορεθούν το Δεκέμβριο:

Ένα από τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα φορεθεί πολύ αυτό το μήνα είναι η πλεκτή ζακέτα. Οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με τις αποχρώσεις, το κόψιμο, το μήκος και το πάχος της ζακέτας. Η πλεκτή ζακέτα μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να δημιουργήσει υπέροχα σύνολα για τον Δεκέμβριο. Φορέστε τη με παντελόνι, Jean, δερμάτινο παντελόνι ή κολάν, όπως επίσης και με φούστα ή φορέματα.

Ενδιαφέρουσα επιλογή για ντύσιμο αυτή την εποχή αποτελεί και το δερμάτινο παντελόνι. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με άλλα δερμάτινα κομμάτια και να δημιουργήσει εντυπωσιακά ροκ σύνολα. Εναλλακτικά μπορείτε να το φορέσετε με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι και ένα σακάκι, δημιουργώντας σαγηνευτικά σύνολα.

Εξίσου όμορφη επιλογή για την εποχή αποτελεί το γούνινο γιλέκο. Συνδυάζεται σχεδόν με όλα σας τα ρούχα και μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα σύνολο. Ανακαλύψτε τα μυστικά και τον τρόπο να φορέσετε ένα γούνινο γιλέκο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Και βέβαια δεν θα γινόταν να λείπουν τα παλτό από την λίστα. Το κατ’ εξοχήν χειμερινό πανωφόρι με τα διάφορα σχέδια που μπορεί να φορεθεί παντού. Βρείτε το κατάλληλο για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε εκπληκτικά casual, chic, αλλά και γιορτινά σύνολα με παλτό.

Αξεσουάρ που μπορείτε να επιλέξετε:

Η πασμίνα και το κασκόλ θα αποτελέσουν μια υπέροχη ιδέα για να στολίσετε το σύνολο σας και να του δώσετε χρώμα. Πρόκειται για αξεσουάρ που όχι μόνο θα μεταμορφώσουν και θα δώσουν στυλ στην εμφάνιση σας, αλλά θα σας κρατήσουν ζεστή γύρω από το λαιμό. Οι τρόποι για να δέσετε μια πασμίνα, κασκόλ, φουλάρι ή μαντήλι είναι πολλοί και διάφοροι. Καθένας τους μπορεί να δώσει άλλη εικόνα σε ένα οutfit. Επιλέξτε αυτόν που σας αρέσει και σας βολεύει και υιοθετήστε τον.

Εξίσου χρήσιμα για την εποχή είναι και τα σκουφιά. Δίνουν υπέροχο στυλ στο σύνολο και κρατούν ζεστό το κεφάλι. Οι σκούφοι συνδυάζονται υπέροχα με ζεστά γάντια και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Είναι ιδανικοί για τις χειμερινές σας εξορμήσεις στα χιόνια, αλλά και τις βόλτες σας στην πόλη και όχι μόνο. Επιλέξτε λοιπόν έναν σκούφο απλό, πλεκτό ή διακοσμημένο με γούνα και ολοκληρώστε το ζεστό ντύσιμο του Δεκέμβρη.

Περισσότερα εντυπωσιακά σύνολα για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017: