7 tips για ακόμα πιο στυλάτες χειμερινές εμφανίσεις

Toν χειμώνα οι περισσότερες από εμάς αφήνουμε στην άκρη τα ανάλαφρα φορέματα και επικεντρωνόμαστε σε πιο preppy κομμάτια, το οποία μπορούμε να φορέσουμε από μόνα τους αλλά και ως μέρος layering. Παραδείγματος χάριν αν έχεις στην κατοχή σου ένα oversized πουλόβερ μπορείς να το βάλεις και μόνο του μέσα από πουκάμισο με βολάν, αν ο καιρός δεν είναι πολύ κρύος. Επίσης μία μέρα που νιώθεις ότι τα ρούχα που φοράς είανι πολύ basic και το σύνολό σου δεν έχει τίποτα το ξεχωριστό, σου δίνουμε ιδέες για να πρωτοτυπήσεις με τα αξεσουάρ των μαλλιών σου.

Μην υποτιμάς τη δύναμη των jeans σε ίσια γραμμή και μην βιαστείς να καταχωνιάσεις τα άδυτα της ντουλάπας σου τα εμπριμέ κομμάτια που φορούσες την άνοιξη. Δεν σου αποκαλύπτουμε άλλα στυλιστικά μυστικά, δες αναλυτικά την gallery και ανακάλυψε μαζί μας εφτά απλά, πρακτικά και εύκολα styling tips που θα δώσουν ένα style update σε κάθε look σου.

1. Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου μία εμπριμέ φούστα που μπορείς να φορέσεις με το πιο απλό πουλόβερ σου και να μοιάζεις σαν πριγκίπισσα.

 

 

2. Το «παλτό της γιαγιάς» είναι ένα κομμάτι αρκετά ρομαντικό με vintage χαρακτήρα που πρέπει να το φορέσεις με ένα μοντέρνο αξεσουάρ, όπως είναι το τσαντάκι μέσης.

 

 

3. Κάνε layering με ένα καλοκαιρινό σου φόρεμα και βάλ’ το πάνω από ένα χειμωνιάτικο παντελόνι σου. Το ιδανικό πανωφόρι για να ολοκληρώσεις το look σου είναι ένα δερμάτινο jacket ή ένα oversized, ανδρικό παλτό.

 

 

4. Το πουκάμισο με βολάν είναι το μοναδικό κομμάτι που μπορείς να βάλεις μέσα από οποιοδήποτε πουλόβερ και να δείχνεις κομψή και καλοντυμένη.

 

 

5. Όταν δεν ήξερες τι παπούτσια να φορέσεις για να κάνεις fashion statement, η απάντηση το 2017 ήταν μία: άσπρα μποτάκια. Ε, ίδια θα είναι και το 2018.

 

 

6. Με το σωστό -και preppy- ζευγάρι pumps μπορείς να κυριεύσεις τον κόσμο και να αναβαθμίσεις κάθε σύνολό σου.

 

7. Με ένα πολύ απλό αξεσουάρ, όπως είναι αυτό το βελούδινο κορδελάκι, μπορείς να δώσεις ένα ρομαντικό touch σε κάθε σύνολό σου. Και με τον πιο οικονομικό τρόπο…