Ψάχνεις ΤΟ φόρεμα για την τελευταία βραδιά του χρόνου?

βραδινά φορέματα ρεβεγιόν 2018

Αν ακόμα ψάχνεις ποιο φόρεμα θα βάλεις στο ρεβεγιόν, δες εδώ τις 10 επιλογές της τελευταίας στιγμής. Για να είσαι ακόμα πιο ενημερωμένη διάβασε και το παρακάτω άρθρο:

Τι να Φορέσω στο Ρεβεγιόν 2018

Μεταλλικές λεπτομέρειες και παγιέτες

βραδινά φορέματα

Ασύμμετρο φόρεμα (189,00 €) με βαθιά V λαιμόκοψη και μεταλλικές λεπτομέρειες αποπνέει σεξουαλικότητα. Η ζώνη στη μέση κολακεύει το σώμα σας. Φορέστε το στα εορταστικά parties και λάμψτε με την glamorous εμφάνιση σας. Συνδυάστε με γόβες και παλτό ή γούνα.

βραδινά φορέματα

  • pencil φόρεμα με παγέτες κανονική γραμμή. Συνδύασέ το με μπότες πάνω από το γόνατο

βραδινά φορέματα

  • maxi φόρεμα με παγιέτες και ανοιχτή πλάτη (59.90€)
  • διαθέτει μαλακή ενίσχυση στο στήθος
  • κανονική γραμμή
  • one size

βραδινά φορέματα

Βραδινό maxi φόρεμα με παγιέτες (129,90)

Τούλι και Δαντέλα

βραδινά φορέματα

Ένα ρομαντικό φόρεμα από τούλι (189,00 €) με εσωτερική φόδρα που δημιουργεί μία see-through αίσθηση. Τα βολάν σε συνδυασμό με τα glitters προσθέτουν μία glam νότα στη βραδινή σας εμφάνιση. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνες γόβες.

βραδινά φορέματα

Αμάνικο φόρεμα από τούλι με σχέδιο αστέρια (169,00 €), V στη λαιμόκοψη και φαρδιές τιράντες που οδηγούν στην ανοιχτή πλάτη. Τα αστέρια που διακοσμούν το φόρεμα προσδίδουν μία rock αίσθηση. Η φούστα σε Α γραμμή προσθέτει μία chic νότα στο τελικό αποτέλεσμα. Φορέστε το σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εντυπωσιάστε με την αισθητική σας

βραδινά φορέματα

Βραδινό φόρεμα με δαντέλα και τούλι (79,90€). Συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και γούνα.

βραδινά φορέματα

Φόρεμα κοντό από τούλι (149,00 €) με ανοιχτή πλάτη που προσδίδει μία sea through αίσθηση στην εμφάνιση σας. Τα αστεράκια προσθέτουν μία glamorous νότα στις βραδινές σας εμφανίσεις. Συνδυάστε το με ένα clutch bag.

Casual Chic

βραδινά φορέματα

Κοντό φόρεμα (145,00 €) με κλειστή διακριτική λαιμόκοψη και ζώνη που αναδεικνύει την σιλουέτα σας. Ρομαντικά, εξεζητημένα μανίκια θα προσθέσουν ένα μοντέρνο άγγιγμα στην sexy εμφάνιση σας.

Blazer

βραδινά φορέματα

Η εναλλακτική του βραδινού φορέματος, το μίνι φόρεμα (46,90€) σε σταυρωτή γραμμή blazer. Φορέστε το metallic trend με αυτό το μοντέρνο glam κομμάτι