Κόκκινα μαλλιά: Οι καλύτερες αποχρώσεις για το 2018

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Βρες τις πιο τέλειες αποχρώσεις κόκκινων μαλλιών για το 2018 και άλλαξε τόσο την εμφάνιση αλλά και την διάθεση σου.

Όλες οι γυναίκες ξέρουμε ότι όταν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή επάνω μας, τα μαλλιά μας είναι αυτά που την πληρώνουν τις περισσότερες φορές. Ωστόσο δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα!

Αν είσαι κοκκινομάλλα (και όχι φυσική) θα ξέρεις πόσος κόπος χρειάζεται και φροντίδα για να διατηρείς τα μαλλιά σου πάντα υγιή και λαμπερά.

Για το 2018 σου προτείνω να κάνεις μια αλλαγή στον τόνο του μαλλιού σου που θα σου φέρει και ανανέωση αλλά θα και διατηρήσει τη βάση του υπέροχου κόκκινου που παλεύεις να διατηρήσεις τόσα χρόνια.

Οι πιο τέλειες αποχρώσεις κόκκινων μαλλιών

#1 Το strawberry blond ή όπως αλλιώς λέγεται το ξανθό της φράουλας είναι ένας συνδυασμός ξανθού με λίγο κόκκινο που ενδείκνυται σε αρκετά ανοιχτές επιδερμίδες, ειδικά αυτές με φακίδες.

 

 

Επειδή το ξανθό θα έκανε μεγάλη αντίθεση οι τόνοι του κόκκινου μαλακώνουν το χρωματικό αποτέλεσμα. Είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου και έχει γήινα στοιχεία που αναδεικνύουν το φυσικό ανοιχτόχρωμο δέρμα.

#2 Το τζίτζερ είναι μια από τις αποχρώσεις κόκκινων μαλλιών που βρίσκεται ανάμεσα στο “ξανθό της φράουλας” και το κλασικό κόκκινο. Είναι η τελευταία τάση στη μόδα και ήρθε για να μείνει.

 

 

Πιστό στην ονομασία του έχει περισσότερο πορτοκαλί και γήινους τόνους από το strawberry blond αλλά και λιγότερο από το βασικό κόκκινο που βρίσκεται στο κλασικό μεσαίο χρώμα της παλέτας.

Μια ενδιάμεση επιλογή που θα γίνει η αγαπημένη σας καθώς ταιριάζει και σε πιο σκούρες αποχρώσεις του δέρματος.

#3 Το απόλυτο, μοναδικό και διαχρονικό κλασικό κόκκινο είναι πάντα στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών, όταν πρόκειται να διαλέξουν μια απόχρωση από αυτή την παλέτα για τα μαλλιά τους.

 

 

Είναι το χρώμα το οποίο έρχεται στο μυαλό των περισσότερων γυναικών όταν κάποιος σκέφτεται πως θα ήταν μια κοκκινομάλλα. Είναι έντονο, ζωντανό και τραβάει όλα τα βλέμματα.

#4 Το σκούρο κόκκινο είναι η απόχρωση που βασίζεται στο κλασικό κόκκινο αλλά έχει στοιχεία και από ανοιχτό καφέ. Είναι η απόχρωση που είναι η πιο δημοφιλής σε όσες γυναίκες προτιμούν ένα πιο ήρεμο και απαλό αποτέλεσμα!

 

 

Αυτό το χρώμα συνδυάζει όλα τα εντυπωσιακά σκούρα στοιχεία χωρίς ίχνος καφέ απόχρωσης να ξεχωρίζει, μπερδεύοντας το μάτι και αλλοιώνοντας την βασική κόκκινη απόχρωση.

#5 Το καστανοκόκκινο, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, είναι η απόχρωση της οικογένειας του κόκκινου που πλησιάζει αρκετά το καφέ. Ωστόσο διατηρεί πολύ από το κόκκινο και έτσι δεν φαίνεται ποτέ ουδέτερο ή άτονο αλλά πάντα λαμπερό!