Λάμψε σαν πραγματική ντίβα με χρυσό μακιγιάζ

Απόκτησε και εσύ ένα μακιγιάζ…πολλών καρατίων επενδύοντας στη λάμψη και την πολυτέλεια του πιο πολύτιμου μετάλλου. Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι η κατάλληλη εποχή για να υποστηρίξεις μακιγιάζ με χρυσές αποχρώσεις και να το αναδείξεις στο maximum. Φέτος, όλα επιτρέπονται. Χρυσά κραγιόν, εντυπωσιακές χρυσές βλεφαρίδες και σκιές ματιών… χωρίς φυσικά να αποχωριζόμαστε όπως πάντα τις πούδρες λάμψης και τα highlighters. Ακολουθεί φωτογραφικό gallery για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το ιδανικό χρυσό μακιγιάζ στα δικά σου γούστα.

7ccc61d26fd78197ba74067bc7e1fc45

Αν θες ένα έντονο αποτέλεσμα, βρέξε ελάχιστα το πινέλο σου πριν απλώσεις τη σκιά στα βλέφαρά σου. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις πολύ περισσότερο προϊόν και χρώμα στα μάτια σου.

Tα χρυσά κραγιόν λειτουργούν ως «ενισχυτές λάμψης» και ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας, από τις πιο ανοιχτές μέχρι και τις πιο σκούρες. Το να τα δοκιμάζεις όμως στα χέρια σου πρώτα δεν έχει νόημα. Τα χείλη σου είναι κόκκινα όχι λευκά! Συνεπώς μόνο αν απλώσεις προϊόν απευθείας πάνω τους, θα αντιληφθείς το σωστό mix & match.

3eb45eb6cf0662c8414f28e04647d250 copy