Μανικιούρ για κάθε γούστο – Όλες οι τάσεις για τον Χειμώνα ’17-’18

Υποδεχθείτε τον Χειμώνα 2017 – 2018 με υπέροχα σχέδια στα νύχια σας. Μανικιούρ βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την εποχή, αλλά και σε αποχρώσεις βερνικιών που έχουν αγαπηθεί πολύ για την χειμερινή περίοδο.

Σκούρα χρώματα όπως το καφέ, το γκρι, το μαύρο και το burgundy κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα nude νύχια, τα ροζ και τα κόκκινα δεν θα είναι εξίσου σημαντικά.

Διαλέξτε λοιπόν το χρώμα του μανό ή τον συνδυασμό αποχρώσεων για να δημιουργήσετε εκπληκτικά χειμωνιάτικα μανικιούρ, απλά ή στολισμένα με αστραφτερές λεπτομέρειες και υπέροχα σχέδια.

Κόκκινα νύχια:

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών στα νύχια είναι οι κόκκινες αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα διαχρονικό χρώμα που φοριέται όλο το χρόνο και δημιουργεί εκπληκτικά και σαγηνευτικά μανικιούρ. Τα κόκκινα νύχια δεν είναι μόνο μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις της εποχής, αλλά και ένα από τα χρώματα που συνδέονται κατά κόρον και με το γιορτινό μανικιούρ. Επιλέξτε λοιπόν την ιδανική απόχρωση του κόκκινου για τα δικά σας νύχια και δημιουργήστε μονόχρωμα μανικιούρ ή υπέροχα σχέδια. Το γαλλικό μανικιούρ, τα ombre nails και τα νύχια με 3D κοσμήματα όπως στρας, πέρλες και μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα νύχια το Χειμώνα 2018. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να φτιάξετε εντυπωσιακά και αστραφτερά μανικιούρ διακοσμημένα με στοιχεία glitter.

Γκρι μανικιούρ:

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Χειμώνα 2017 – 2018 είναι τα γκρι νύχια. Πρόκειται για έναν χρωματισμό με πολλές υπέροχες αποχρώσεις. Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχα απλά μανικιούρ με γκρι αποχρώσεις ή στολισμένα με σχέδια. Υπέροχοι συνδυασμοί με το γκρι χρώμα είναι το ροζ, το μαύρο, το λευκό και οι nude αποχρώσεις. Το glitter και τα στρας μπορούν να κάνουν τα γκρι νύχια αστραφτερά και υπέροχα.

Νύχια σε μαύρο χρώμα:

Εξίσου εντυπωσιακά μανικιούρ για το Χειμώνα 2017 – 2018 είναι και τα μαύρα νύχια. Ένα χρώμα σκούρο που όμως δημιουργεί εκπληκτικά σχέδια στα νύχια είτε μόνο του, είτε σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις. Συνδυάστε το με nude, ροζ, γκρι, κόκκινο και μεταλλικές αποχρώσεις και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Διακοσμήστε το μαύρο μανικιούρ σας με αστραφτερές λεπτομέρειες όπως glitter, στρας, swarovski, μεταλλικά στοιχεία και πέρλες.

Nude αποχρώσεις στα νύχια:

Οι nude αποχρώσεις στα νύχια έχουν γίνει must τις τελευταίες σεζόν. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που ταιριάζει με όλα, δεν είναι έντονο, αλλά παράλληλα κάνει τα νύχια να δείχνουν πάντα περιποιημένα και όμορφα. Οι απαλοί τόνοι των nude νυχιών για το Χειμώνα είναι ιδανικοί για τις πρωινές και χαλαρές βόλτες ή το γραφείο, όπως και για τις βραδινές – επίσημες εμφανίσεις σας. Στολίστε τα νύχια με λίγες πινελιές χρώματος ή με 3D κοσμήματα και glitter, αναδεικνύοντας το απλό κατά τα άλλα μανικιούρ σας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ροζ μανικιούρ:

Το ροζ είναι ένα από τα πιο girly χρώματα που οι γυναίκες επιλέγουν πολύ συχνά για τα νύχια τους. Οι διάφοροι χρωματικοί τόνοι του ροζ στα νύχια το καθιστούν ιδανικό για κάθε περίσταση, αλλά και για την δημιουργία εκπληκτικών σχεδίων στα νύχια. Στολίστε τα με γραμμές, πουά, 3D κοσμήματα ή δημιουργήστε ιδιαίτερα γαλλικά μανικιούρ που θα κάνουν την εμφάνιση σας εκθαμβωτική. Οι πέρλες σε διάφορα μεγέθη, το glitter, τα chunky nail polish και τα στρας είναι μερικές από τις υπέροχες διακοσμητικές λεπτομέρειες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Σκούρα νύχια:

Τα σκούρα νύχια δημιουργούν συνήθως εντυπωσιακά χειμωνιάτικα μανικιούρ. Συνδυασμένα μεταξύ τους ή και με ανοιχτόχρωμες ή nude αποχρώσεις, τα σκούρα βερνίκια νυχιών μπορούν να αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για τα νύχια του Χειμώνα 2017 – 2018. Ιδανικά για όλες τις ώρες, αλλά και τις επίσημες ή γιορτινές εμφανίσεις σας, τα σκούρα μπλε, καφέ, μωβ νύχια κλπ θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.