Η Paidoupoli σας προτείνει 4+1 αγορές για το βρεφικό δωμάτιο και τη βόλτα!

4+1 αγορές για το βρεφικό δωμάτιο και τη βόλτα!

Έχετε αρχίσει ήδη να ασχολείστε με το βρεφικό δωμάτιο και τη διαρρύθμισή του, φτιάχνοντας λίστα με όλα τα απαραίτητα είδη μπεμπέ; Σας προτείνουμε μερικές από τις πιο «βαριές» αγορές, όπως είναι οι κούνιες και τα καρότσια μωρού.

Τι επιλέγουν οι περισσότεροι γονείς; Επιλέξτε και εσείς ένα από τα παρακάτω δοκιμασμένα προϊόντα:

Κρεβάτι Amare της Bebe Stars

Κρεβάτι Amare αντικάτο με συρτάρι Bebe Stars

Γερό και ασφαλές βρεφικό κρεβάτι που θα κοιμίζει το μωρό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόκειται να χρησιμοποιήσετε σίγουρα και στον ερχομό του δεύτερου παιδιού. Διαθέτει ορθοπεδική βάση 3 θέσεων με συρτάρι και τα κάγκελα ανεβοκατεβαίνουν, ενώ οι ρόδες εξασφαλίζουν μία εύκολη και άμεση μετακίνηση. Τώρα, σε προσφορά. Δείτε την!

Πολυμορφικό κρεβάτι

Κρεβάτι Μετατρεπόμενο Πολυμορφικό Licno

Πολλοί γονείς επιθυμούν μία έξυπνη αγορά, ειδικά αν το παιδικό δωμάτιο είναι μικρό και δεν χωράει πολλά έπιπλα.

Αγοράστε το πολυμορφικό κρεβάτι της Licno το οποίο εκτός από κρεβάτι είναι αλλαξιέρα, κομοδίνο και δίνει τη δυνατότητα μετατροπής σε εφηβικό. Αγοράστε το σε προσφορά από εδώ.

Οι γονείς επιλέγουν πολύ συχνά έπιπλα Licno, αφού κατασκευάζονται με γνώμονα τις ανάγκες του μωρού -από τη βρεφική ηλικία μέχρι τα πρώτα παιδικά χρόνια- και τις ανάγκες του γονιού.

Προεφηβικό κρεβάτι – 1 αγορά για πολλά χρόνια

Κρεβάτι Βρεφικό Προεφηβικό Lines Bebe Stars

Η Bebe Stars προσφέρει τα καλύτερα προεφηβικά κρεβάτια με ρυθμιζόμενη βάση στρώματος, ώστε χρόνο με τον χρόνο να μπορεί το παιδί να κοιμάται με ασφάλεια και άνεση.

Απλό καρότσι περιπάτου – Adam Grey

Καρότσι Adam Grey Bebe Stars

Όταν έρθει η ώρα να βγείτε με το μωρό σας για τη πρώτη βόλτα, τα καρότσια περιπάτου είναι η καλύτερη λύση. Εργονομικά, άνετα και ρυθμιζόμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το καρότσι Adam Grey θα βολέψει κάθε γονιό και παιδί. Ο σκελετός του είναι ελαφρύς, ρυθμίζεται σε πολλές θέσεις, διαθέτει ζώνες ασφαλείας και ανταποκρίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

Καρότσι Bali Zen 2σε1

Καρότσι Bali Zen 2σε1 με πορτ-μπεμπε και ποδόσακο Black Kikkaboo

Η KikkaBoo είναι πρωτοστάτης στα πολυμορφικά καρότσια. Εκτός από καρότσι, είναι και πορτ-μπεμπε με ποδόσακο και πολύ άνετο χώρο στο κάτω μέρος. Το μωρό σας θα είναι άνετο και εσείς, χωρίς να κουβαλάτε τίποτα στα χέρια, θα έχετε όλα τα απαραίτητα.