3 Θεραπευτικά Προϊόντα για Λαμπερά και Υγιή Μαλλιά από την Aether

λαμπερά μαλλιά

Θέλεις λαμπερά μαλλιά; Θέλεις!!! κι εγώ θέλω όπως και κάθε γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της. Όπως κάθε μέρα ανακαλύπτουμε νέα προϊόντα και σας τα παρουσιάζουμε, έτσι και σήμερα θα δούμε εξαιρετικά προϊόντα για λαμπερά μαλλιά από την aether. Θεραπείες που αξίζει να δοκιμάσεις για να δεις τη διαφορά στα μαλλιά σου!

#1. Πλήρης θεραπεία για βαμμένα μαλλιά

Πλήρη θεραπεία για βαμμένα μαλλιά
Σαμπουάν – Μάσκα – Hair Conditioner

Ένας τριαδικός συνδυασμός από σαμπουάν, μαλακτικό και μάσκα μαλλιών.

Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Πλούσιο σε εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, ελαίου καρότου και λαδιού Καρύδας. Προστατεύει το χρώμα ακόμα και στην έκθεση σε ακραίες συνθήκες όπως ο ήλιος και η θάλασσα.

Μασκα μαλλιών για ξηρά, ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά. Πλούσιο σε λάδι macademia, βούτυρο καριτέ και murumuru. Θρεπτική και ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά. Επιδιορθώνει, θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ προστατεύει από την ψαλίδα.

Μαλακτικό με σκόνη μπανάνας. Πλούσιο σε κάλιο, φυσικά έλαια, υδατάνθρακες και βιταμίνες, που βοηθούν στο μαλάκωμα των μαλλιών και προστατεύουν την φυσική ελαστικότητα της τρίχας εμποδίζοντας την ψαλίδα και το σπάσιμο.

#2. Ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

"<yoastmark

Σαμπουάν για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πλούσιο σε φυσικά και αιθέρια έλαια που ενυδατώνουν βαθιά και προστατεύουν τα μαλλιά από προϊόντα φορμαρίσματος.

Μαλακτικό με σκόνη μπανάνας. Πλούσιο σε κάλιο, φυσικά έλαια, υδατάνθρακες και βιταμίνες, που βοηθούν στο μαλάκωμα των μαλλιών και προστατεύουν την φυσική ελαστικότητα της τρίχας εμποδίζοντας την ψαλίδα και το σπάσιμο. Επίσης, πλούσιο σε λάδι αβοκάντο, εκχύλισμα αβοκάντο και γερανιού.

#3. Σαμπουάν για ξηροδερμία

"<yoastmark

Πλούσιο σε εκχύλισμα καλέντουλας, αιθέριο έλαιο από δέντρο τσαγιού και αιθέριο έλαιο λεβάντας, συστατικά τα οποία θεραπεύουν και καταπραΰνουν τον κνησμό ενώ συγχρόνως απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το τριχωτό της κεφαλής.

Που τα ανακαλύψαμε;

Στο online φαρμακείο