Bill Cost: Μπλούζες και παντελόνια για καθημερινές εμφανίσεις

Bill Cost: Μπλούζες και παντελόνια για καθημερινές εμφανίσεις

Και νέα προϊόντα και σε έκπτωση! Γι’ αυτό η Bill Cost είναι το απόλυτο fashion brand που έχει κάνει όλες τις γυναίκες να θέλουν να έχουν κάτι από την ποιότητά της και την πρωτοτυπία της. Εκτός από τα υπέροχα φορέματα και σακάκια που φημίζεται, πλέον έχει κάνει στροφή και σε ένα στυλ πιο casual, που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο. Γυναικείες μπλούζες, πουκάμισα, πλεκτά και γυναικεία παντελόνια που ταιριάζουν με όλα τα στυλ. Δείτε μερικά items παρακάτω και ανανεώστε το look σας!

Πλεκτό κοντό σε άνετη γραμμή

Μπλούζα πλεκτό ζιβάγκο

Ζεστές αλλά καθ’ όλα κομψές! Η Bill Cost σας προσφέρει σε έκπτωση ένα basic πουλόβερ με πεταλάκι διακοσμητικό για να συνδυάσετε κάθε σας outfit με μοναδικό τρόπο. Μία διαχρονική επιλογή για τις μέρες που δεν χρειάζεστε να είστε επίσημες και δεν έχετε κάποιο επαγγελματικό meeting! Από τη νέα συλλογή, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Πουκάμισο σατέν

Σατέν πουκάμισο

Το πιο επίσημο ρούχο που μπορείτε να φορέσετε για μία μέρα στο γραφείο ή για μία αυστηρή επαγγελματική εμφάνιση είναι το σατέν πουκάμισο. Η Bill Cost σας το προσφέρει με κουμπί πέρλα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην κομψότητα και την πολυτέλεια. Sales, προλάβετε! Θα το βρείτε και σε γκρι για πιο κλασική επιλογή.

Δερμάτινο παντελόνι – Τάση για όλες

Παντελόνι με γαζιά

Κλασικό δερμάτινο παντελόνι, μοντέρνο με τέλεια εφαρμογή και γαζιά στο γόνατο που το κάνει πιο casual! Δημιουργεί στην στιγμή ροκ, κομψό αλλά και ρομαντικό look αν συνδυαστεί σωστά.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνδυασμοί με πουλόβερ και army μποτάκια και πουκάμισο με ψηλά μποτάκια τόσο μέσα όσο και έξω από το παντελόνι.

Βελούδο βυσσινί παντελόνι

Παντελόνι βελούδο

Το βελούρ έχει καταλάβει από τις πρώτες θέσεις στην γυναικεία μόδα και φέτος! Φορέστε από το πρωί ως το βράδυ το βελούδινο παντελόνι και μείνετε άνετες και κομψές.

Μπείτε στο online κατάστημα billcost.gr και αγοράστε το επόμενό σας outfit. Δωρεάν αποστολές προς όλη την Ελλάδα!