Κρεβατοκάμαρες και σαλόνια που θα ταιριάξουν «γάντι» στον χώρο σας

καναπές old pink γωνιακός

Με τα λιγότερα χρήματα πως μπορείτε να φέρετε επανάσταση στο σπίτι σας; Οι κρεβατοκάμαρες και τα σαλόνια, τα διακοσμητικά και οι πίνακες τέχνης είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια που συνθέτουν το puzzle του σπιτιού σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό έπιπλο για τους χώρους σας;

Για κρεβατοκάμαρες με στυλ, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι ή να το δημιουργήσετε εσείς με στυλ και άποψη. Έτσι θα έχετε ένα έπιπλο, στο οποίο θα έχετε βάλει το χεράκι σας, κάνοντάς το περισσότερο καλλιτεχνικό. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα σετ επίπλων, αλλά θέλετε να αποκτήσετε μεμονωμένα κομμάτια της επιλογής σας, είναι η καλύτερη εποχή να το κάνετε, αφού η μόδα της φαντασίας και της δημιουργικότητάς είναι στο ζενίθ της.

Μερικές κρεβατοκάμαρες που μπορεί να σας αρέσουν:

Κρεβάτι γήινο

Το γήινο χρώμα του πάγου μπορεί να χαρακτηρίσει τον χώρο σας, ανατρέποντας τα δεδομένα που είχατε ως τώρα συνηθίσει.

Κρεβάτι πράσινο

Αν το ντυτό κρεβάτι είναι περισσότερο του στυλ σας, τότε επιλέξτε ένα φωτεινό χρώμα και σίγουρα θα σας αποζημιώσει. Συνήθως τα ντυμένα κρεβάτια, έχουν και αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος, άρα και περισσότερη πρακτικότητα.

Σαλόνια για εκλεπτυσμένο στυλ

Επιλέξτε ένα από τα μοντέρνα σαλόνια που είναι στην μόδα αυτήν την εποχή. Διθέσιους που μοιάζουν με ανάκλιντρα και πολυθέσιους γωνιακούς που μπορούν να προσφέρουν πρακτικότητα, γεμίζοντας τον χώρο σας.

Μερικά από τα σαλόνια που κάνουν την διαφορά, είναι:

Καναπές γωνία

Άσπρο με καφέ, ένα σχέδιο που αν βαρεθείτε ντύνετε με ριχτάρια ή το αφήνετε σκέτο να δείξει το στυλ του.

καναπές ανάκλιντρο

Κάντε τη διαφορά με έναν κατακόκκινο καναπέ, διθέσιο, χωρίς πλάτη στο ένα μέρος, κατάλληλο για να κάνετε την ανεκμετάλλευτη γωνία του χώρου σας να μην είναι πλέον άδεια.