ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: Λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι σε χειμωνιάτικα σχέδια

Λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι σε χειμωνιάτικα σχέδια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μεταμορφώνει το σπίτι σε σπιτικό, χαρίζοντας ζεστασιά, θαλπωρή και άριστη ποιότητα σε λευκά είδη που θα στρώνετε ξανά και ξανά!
Διαλέξαμε για εσάς επώνυμα είδη όπως παπλώματα και ριχτάρια από τα πιο ζεστά και αντιαλλεργικά υφάσματα, ώστε να εμπνευστείτε και να επιλέξετε ό,τι σας λείπει για διάφορες στιγμές της ημέρας, όπως αυτή της ξεκούρασης, του ύπνου, της χαλάρωσης στον καναπέ.

Κουβέρτα και πάπλωμα μαζί – Ο απόλυτος συνδυασμός για χουχούλιασμα

Κουβέρτα και πάπλωμα μαζί

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των υπέρδιπλων παπλωμάτων είναι ο συνδυασμός χαλάρωσης και ζεστασιάς που δημιουργούν. Συγκεκριμένα, η βελούδινη απαλότητα στο κουβερτοπάπλωμα της SB Home αποτελεί ένα best seller τον φετινό χειμώνα, με παραγγελίες που έχουν αγγίξει ρεκόρ και συνεχίζουν. Το χρώμα του μοιάζει με το κρασί μπρούσκο, η απαλότητά του σχεδόν σας νανουρίζει και ενώ δεν είναι καθόλου βαρύ σας ζεσταίνει πολύ καλά.
Ονειρευτείτε κάτω από την ζεστή του επιφάνεια και απολαύστε τον ύπνο σας όσο ποτέ. Αυτές τις μέρες σε έκπτωση -20%. Προλάβετε!

Κουβερλί σε κλασικό στυλ που ταιριάζει παντού και πάντα

Κουβερλί σε κλασικό στυλ που ταιριάζει παντού και πάντα

Παλιά το κουβερλί το ράβανε στις ίδιες αποχρώσεις της κουρτίνας, δημιουργώντας ένα νεοκλασικό στυλ στο δωμάτιο. Τώρα στις μέρες μας ο συνδυασμός αυτός έχει ατονήσει αλλά το κλασικό pattern σε ιβουάρ απόχρωση έχει παραμείνει στην μόδα και πάντα θα φωτίζει ένα υπνοδωμάτιο. Δείτε το κουβερλί RYTHMOS ένα πραγματικό έργο τέχνης που θα στολίσει το δωμάτιό σας από την τέλεια ποιότητα του 100% microfiber.

Υπέρδιπλα σεντόνια για να κάνετε σετ με το κουβερλί Versace

Υπέρδιπλα σεντόνια βαμβακερά

Σεντόνια στο χρώμα του πάγου για έναν αχτύπητο συνδυασμό με το παραπάνω κουβερλί. Αποτελούν ένα διαχρονικό σετ που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια, σίγουρα. Αποτελούνται από 100% βαμβάκι και συγκρατούν τέλεια την υγρασία του σώματος. Βρείτε τα κάνοντας κλικ.

Στολίστε τον διθέσιο καναπέ για να υποδεχτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα

όμορφα ριχτάρια καναπέ

Οι καναπέδες μας έχουν την δυνατότητα να δώσουν άποψη στο χώρο, διακομίζοντας τους με καλύμματα. Το KATOIKEIN προσφέρει μοναδικά ριχτάρια καναπέ σε πολλά χρώματα και σχέδια για να βρείτε το κατάλληλο για τον χώρο σας. Ο μικρός, απολαυστικός και άνετος διθέσιος καναπές σας δεν θα μπορούσε αυτόν τον χειμώνα παρά να στολιστεί με ένα υπέροχο ριχτάρι. Από την GOFIS HOME, με το γνωστό απαλό chenille ύφασμα που θα γίνει ανάρπαστο και αυτή τη σεζόν. Βρείτε το ριχτάρι από εδώ.

Στην μεγάλη ποικιλία του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε επιπλέον λευκά είδη σε περισσότερες διαστάσεις και πιο πολλά σχέδια. Και όλα αυτά φυσικά σε συνεχείς προσφορές και ασυναγώνιστες τιμές.