13 Fashion Trends που όλες θα Φορέσουμε το 2018

Trends που θα φορέσουμε το 2018

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να ξεκαθαρίσετε την ντουλάπα σας την αρχή ενός νέου έτους – είναι η εποχή όπου μπορείς να σκεφτείς τα στιλιστικά λάθη του παρελθόντος και να αγκαλιάσεις τα καλύτερα που έρχονται με τις νέες collections και σύμφωνα με τις τάσεις μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2018. Αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να φοράμε με τη νέα σεζόν; Εάν τα runways για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 μας προσφέρουν κάποια ένδειξη, αυτή είναι του όλα ή τίποτα. Ήρθε η ώρα είτε να αναμιγνύετε τα πάντα μεταξύ τους – υφή, prints, styles, statement αξεσουάρ κ.α. – είτε να δείχνετε την ισχυρή σας προσωπικότητα με μονοχρωμίες ή/και διαφάνειες. Από τα statement σκουλαρίκια έως το athleisure στιλ, εδώ είναι οι 13 τάσεις που όλες θα φοράμε το 2018.

Wearable Trends SS 2018

#1. Athleisure – Κομψό και Αθλητικό

Athleisure trend άνοιξη καλοκαίρι 2018Ξεχάστε τα sweatpants και τα hoodies. Σε αυτόν τον athleisure κόσμο, γιατί να μην επιλέξεις ένα icing-blue σατέν σορτς και clunky sneakers, όπως του οίκου Louis Vuitton; Μήπως βαρεθήκατε τα παντελόνια γιόγκα και τα leggings? Γιατί τότε να μην επιλέξετε μερικά lycra σορτς, που κάναμε spot στο runway Fenty x Puma, Dolce & Gabbana, Dior και Off-White.

#2. Πληθωρικά Αξεσουάρ

Αξεσουάρ - trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

More is more! όσο μεγαλύτερα, όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Φορέστε oversized αξεσουάρ, συνδυάστε με αξεσουάρ στα μαλλιά και βραχιόλια όπως αυτά που είδαμε στις collections των Burberry, Valentino, Chanel, Marc Jacobs, Simone Rocha,  Peter Pilotto.

#3. Δέσ’το στη μέση

Trends που θα φορέσουμε το 2018

Σύμφωνα με τους Tibi, Marc Jacobs, Dior, Saint Laurent και Miu Miu, το 2018 μη διστάσεις να δέσεις γύρω από τη  μέση σου οτιδήποτε. Από ένα τσαντάκι μέσης, μία ζώνη έως και ρούχα που δένουν γύρω από αυτή.

#4. Mix it up

mix it up trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Δεν τα πας και πολύ καλά με το έντονο χρώμα; Μπορείς να κάνεις τη διαφορά με ένα mix συναισθημάτων αυτή την άνοιξη 2018. Ο λόγος γίνεται για τις ρίγες και τα καρό όπου μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλες υφές και prints δημιουργώντας μοναδικά outfits. Τα πιο εντυπωσιακά looks του mix it up τα είδαμε από Balenciaga σε καρό, ρίγες και πολύχρωμες μπότες.

#5. Με αγάπη για το Χρώμα

Χρώματα trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Color trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Μιλώντας για τα χρώματα της άνοιξης 2018 είδαμε 12 εκπληκτικές αποχρώσεις για τα σύνολα που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν. Το χρώμα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας αλλά και της ζωής μας. Μπορεί πολλές από εμάς να μην τα προτιμούμε ιδιαίτερα στα outfits αλλά οι σχεδιαστές Carolina Herrera, Delpozo, Jeremy Scott, Marc Jacobs, Miu Miu και Calvin Klein μας δείχνουν τον καλύτερο τρόπο να τα δοκιμάσουμε σε dusty και neon αποχρώσεις.

#6. The easy denim

Denim trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Το denim ήταν από τα big things του fashion week της Νέας Υόρκης, ειδικά στις σκούρες αποχρώσεις του. Το σκούρο denim είναι από τα αγαπημένα υφάσματα των σχεδιαστών για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2018. Στις φωτογραφίες βλέπετε τις Collections των Tibi, Oscar de la Renta και Tom Ford.

#7. Τσαντάκια μικρού μεγέθους

τσαντάκια - trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Είναι τα νέα IT items που θα κρατάνε όλες οι fashionistas είτε με sporty looks είτε με elegant maxi dresses. Αυτό το μέγεθος τσάντας έκανε την εμφάνισή του στη μόδα του Φθινοπώρου 2017 και παραμένει για την Άνοιξη 2018.

#8. Φόρεσέ το με Κάλτσες

Κάλτσες - trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Prada, Erdem, Fendi, Preen, Burberry, Miu Miu και πολλοί άλλοι σχεδιαστές επιμένουν ότι οι trendy κάλτσες με κομψά παπούτσια είναι το must have της Άνοιξης 2018. Δεν τους αδικούμε καθώς το αποτέλεσμα είναι μοναδικά looks μεταξύ του sporty & chic. Και όπως θα έχετε παρατηρήσει η μόδα τα τελευταία χρόνια ζητάει να αξιοποιήσουμε τα βραδινά μας κομμάτια σε καθημερινές εμφανίσεις. Ο τρόπος με τον οποίο το πετυχαίνουμε αυτό είναι οι κάλτσες.

#9. Pair it

Pair it trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Θέλεις με σορτς ή με παντελόνι; ότι κι αν επιλέξεις φρόντισε να είναι σετ με το σακάκι. Calm αποχρώσεις που τόσο αγαπάμε συνθέτουν τα κοστούμια της σεζόν 2018. Τόλμησε το leopard print του οίκου Versace ή εμπνεύσου από τους Tom Ford & Gucci.

#10. See through

See through trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τα see-through υφάσματα, συνώνυμα με τις διαφάνειες της δεκαετίας του 2000,  έδωσαν τα πιο εντυπωσιακά outfits του NYFW άνοιξη 2018. Μεταξύ άλλων ξεχώρισαν οι δημιουργίες των Alexander McQueen  και Fendi.

#11. Floral Print

Floral trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Ότι και να λέμε το floral είναι το απόλυτο print trend για κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Η μόνη διαφορά που κάναμε spot στις collections είναι ότι τα floral prints είναι μικρά σε μέγεθος. Φόρεσέ τα σε maxi για ιδιαίτερα looks.

#12. Shinny Υφάσματα

Shinny υφάσματα trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Θέλεις sequins ή σατέν? Και στις δύο περιπτώσεις έχεις ένα shinny ύφασμα που μπορείς να λάμψεις μαζί του. Jeremy Scott, Balenciaga, Oscar de la Renta είναι μερικοί από τους σχεδιαστές που χρησιμοποίησαν εντυπωσιακά looks με shinny υφάσματα για τα νέα wearable trends άνοιξη καλοκαίρι 2018.

#13. Ρίγες

Ρίγες - trend άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τέλος, οι ρίγες παραμένουν στα πιο hot trends της σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2018. Οι ρίγες, από την πιο παχιά έως την πιο λεπτή,  πήραν κάθετη κατεύθυνση για να δίνουν ύψος και πιο αδύνατες σιλουέτες.