Υπέροχες προτάσεις για να φορέσεις το γκρι σου πουλόβερ

Με μια γρήγορα σκέψη πόσα γκρι πουλόβερ έχεις στη ντουλάπα σου; Σίγουρα πολλά και σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις του γκρι. Είναι απολύτως λογικό αφού είναι απ’ τα κομμάτια που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και μας βοηθάνε τις μέρες που δεν ξέρουμε τι ρούχα να φορέσουμε.

Το γκρι είναι απλό και διαχρονικό αλλά παράλληλα προσφέρει κομψότητα, αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Και αν μέχρι τώρα είχες το πουλόβερ σου κάπου παραπεταμένο στη ντουλάπα σου και ήταν η τελευταία λύση, εδώ θα σου δώσω πολλές ιδέες για να το ξανασκεφτείς.

Είτε έχεις ένα ζιβάγκο, είτε ένα πιο μακρύ σε φαρδιά γραμμή είτε ένα απλό πουλόβερ με κλασσική λαιμόκοψη μπορεί να φορεθεί για όλες τις ώρες της ημέρας με ένα τζιν ή ακόμα και με μία πένσιλ φούστα.

Πάμε να δούμε πως θα κάνουμε πραγματικά in fashion το απλό πουλόβερ.

Με παντελόνι

 

 

Θες να είσαι κομψή στο γραφείο, αλλά παράλληλα το κρύο είναι τσουχτερό και προβληματίζεσαι; Διάλεξε ένα loose τζιν, φόρεσε ένα λευκό μακρύ πουκάμισο και από πάνω το γκρι πουλόβερ. Βάλε τις γόβες και το παλτό σου και είσαι έτοιμη. Ακόμα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα στενό τζιν και να διαλέξεις το φαρδύ σου πουλόβερ με το φαρδύ γιακά. Ολοκλήρωσε το στυλ με τα ζεστά χειμωνιάτικα μποτάκια σου.

 

 

Μια ακόμα ωραία ιδέα για cool εμφανίσεις είναι να το συνδυάσεις με ένα στενό μαύρο παντελόνι ή κολάν και να αφήσεις τη μπλούζα να πέφτει λίγο πιο κάτω από τους γλουτούς. Οι μπότες σου και το παλτό σε ένα κοντινό χρώμα όπως ανοιχτό γκρι ή του πάγου θα δώσουν την τέλεια εμφάνιση.

Extra Tip: Σε ένα τέτοιο απλό σύνολο μπορείς να προσθέσεις ένα μακρύ κολιέ για να δώσεις έμφαση και να κάνεις το ντύσιμο πιο καλό.

Με φούστα

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο και αν απόρησες πως μπορεί το πουλόβερ σου να ταιριάξει με μια φούστα, νομίζω πως πείστηκες απ’ τις φωτογραφίες. Και όμως το γκρι πουλόβερ μπορεί να ταιριάξει με κάθε είδους φούστα και να δημιουργήσεις ένα καθημερινό ή βραδινό style.

Για casual εμφανίσεις διάλεξε μια άνετη μίνι ή μίντι φούστα με έντονα χρώματα, σχέδια ή ακόμα και denim και φόρα απλά το άνετο φαρδύ πουλόβερ σου. Ολοκλήρωσε το outfit με τα sneakers που δεν θα σταματήσουμε να λέμε πως είναι το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα και θα έχεις ένα άψογο street look.

Αν θες να κάνεις την εμφάνιση σου πιο ιδιαίτερη μπορείς να φορέσεις μια πιο κλασσική φούστα, ίσια ή με πιέτες και φυσικά τις over-the-knee μπότες ή κλασσικές μαύρες γόβες. Εναλλακτικά διάλεξε μια ζιπ-κιλότ που είναι επίσης η τελευταία λέξη της μόδας και για κάποιες από εμάς είναι πολύ πιο άνετη απ’ ότι οι φούστες.

Σαν φόρεμα

 

 

 

 

Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή μας το γνωστό σε όλες μας μπλουζοφόρεμα. Τα μακριά πλεκτά πουλόβερ εννοείται πως μας έχουν βολέψει πολύ και το καλό είναι ότι παραμένει μια διαχρονική τάση. Με κολάν, δερμάτινο παντελόνι, με σκούρο καλσόν ή στο χρώμα του δέρματος, όπως και αν το βάλεις θα είσαι μέσα στη μόδα.

Φυσικά ταίριαξέ το με τις ψηλές μπότες σου και θα έχεις ένα τέλειο στυλ με το οποίο μπορείς να είσαι έξω απ’ το πρωί ως το βράδυ και να βρεθείς σε οποιονδήποτε χώρο.