Εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν ψάχνετε τα ιδανικά νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέουν ερωτισμό και ρομαντισμό, τότε τα σχέδια μανικιούρ που ακολουθούν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Επιλέξτε νύχια στα χρώματα του έρωτα, όπως το κόκκινο, το ροζ και το άσπρο, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και βερνίκια νυχιών σε άλλες αποχρώσεις. Το μαύρο, το γκρι, το μωβ και πολλά ακόμη χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου εντυπωσιακά ρομαντικά μανικιούρ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Εφαρμόστε τα ως βάση ή συνδυάστε τα με κόκκινο, ροζ και λευκό, κάνοντας εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας. Παίξτε με τις ζωγραφιές και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει υπέροχα μανικιούρ για μια ερωτευμένη γυναίκα.

Πέρα από τα μονόχρωμα σχέδια νυχιών στις βασικές αποχρώσεις της ξεχωριστής αυτής ημέρας, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα ρομαντικά nail art σχέδια που θα κάνουν την εμφάνιση σας εντυπωσιακή.

Στολίστε τα νύχια σας με καρδιές και γράμματα που σχηματίζουν λέξεις όπως Love. Επίσης, δοκιμάστε τα πουά ή τα ριγέ μανικιούρ, τα οποία είναι all time classic επιλογές για Valentine’s Day.

Εναλλακτικά, διακοσμήστε τα με swarovski, στρας, πέρλες ή glitter. Εξάλλου τα 3D διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια του Χειμώνα.

Ένας ακόμη ενδιαφέρον τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο μανικιούρ είναι να παίξετε με τις υφές. Κάντε τα νύχια σας γυαλιστερά και λαμπερά, ματ, βελούδινα, ανάγλυφα ή με glitter και φτιάξτε ξεχωριστά μανικιούρ για τις 14 Φλεβάρη.

Τέλος, αν δεν σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα μανικιούρ, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα υπέροχο σχέδιο με κόκκινα νύχια. Εξάλλου, αυτό είναι το χαρακτηριστικό χρώμα για την γιορτή των ερωτευμένων.

Αυτές είναι μερικές από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις με υπέροχα νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε μια συλλογή με υπέροχα σχέδια και πάρτε ιδέες…