Η μανία του Millennial Pink: 7 fashionable τρόποι να το φορέσεις

Το Millennial Pink ή διαφορετικά θα το συναντήσετε ως ροζ της πούδρας, είναι μια ήσυχη και γαλήνια ροζ απόχρωση που δημιουργεί μια αύρα αθωότητας και καθαρότητας”. Αυτή τη στιγμή είναι το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο της μόδας και των σχεδιασών.

Είμαστε σαφώς ενθουσιασμένοι με το Ultraviolet που έχει χαρακτηριστεί το Χρώμα της Χρονιάς της Pantone, δεν είμαστε όμως σίγουροι ότι μπορούμε να αποχωριστούμε το millennial ροζ ακόμα. Αυτό το χρώμα είναι ένα από τα πιο όμορφα χρώματα εκεί έξω και αυτό που ξέρω είναι ότι πολλά κορίτσια θα φορούσαν με ευχαρίστηση αυτό το χρώμα. Εδώ θα δείτε μερικές ιδέες για το πως να φορέσετε το Millennial pink.

Πως να φορέσετε το millennial pink.

 

1. Millennial Pink γυαλιά

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό για να σπάσετε τη μαύρη μονοτονία των γυαλιών ηλίου, ίσως ένα ζευγάρι σε αυτήν την γλυκιά απόχρωση του ροζ ή ίσως ακόμη και ροζ φακοί θα ήταν το απόλυτο look.

 

2. Ροζ flats

Φορώντας πολύχρωμα παπούτσια είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα σε κάθε ουδέτερη εμφάνιση. Αν ψάχνετε έναν κομψό τρόπο για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα στο ντύσιμο σας, γιατί να μην το κάνετε με ένα ζευγάρι ροζ flat;

 

3. Γυναικεία φορέματα

Το Millennial Pink είναι ένα πανέμορφο, απαλό χρώμα. Τόσο πολύ που μερικές ακόμα λεπτομέρειες που μοιάζουν με κύριες, όπως λουλουδένια print, μανίκια ή δαντέλες, θα μπορούσαν να μετατρέψουν ολόκληρο το outfit σας στο πιο μοδάτο. Girly φορέματα σε αυτό το χρώμα κάνουν το τέλειο ρούχο για ρομαντικές συναντήσεις, για κάθε κορίτσι που ξέρει να παραμένει θηλυκό.

 

4. Ροζ τσαντάκι

Η αγορά μίας μικρής τσάντας σε αυτό το χρώμα, είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε έναν άλλο αέρα σε κάθε εμφάνιση.

 

5. Statement κομμάτια

Τα Statement ρούχα μας δίνουν ζωντάνια, ώστε ποτέ να μην σκεφτόμαστε δύο φορές για να τα αγοράσουμε. Μία που το πιάσε το μάτι σας και μία που το ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά, ειδικά αν είναι σε αυτό το ροζ! Δεν είστε σίγουρες ποιο θα είναι το κατάλληλο statement ρούχο για σας; Εδώ είναι μερικά ρούχα που θα μπορούσατε να εμπνευστείτε.

 

6. Κάτι δερμάτινο

Όταν σκέφτεστε το δέρμα, σχεδόν πάντα σκέφτεστε ότι είναι μαύρο, αλλά ένα δερμάτινο σε millennial ροζ, είναι κάτι που θα απογειώσει το ντύσιμό σας. Θα μπορούσε να είναι μια ροζ δερμάτινη τσάντα, σακάκι, φούστα, παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

 

7. Sexy outfit

Επειδή αυτό το χρώμα είναι τόσο απαλό και ευαίσθητο, φορώντας κάτι πραγματικά σέξι σε αυτό το χρώμα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε. Μια πραγματικά σέξι εμφάνιση σε millennial ροζ δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκιάς και σέξι, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.