Στυλιστικές προτάσεις για να φορέσεις το βελούδο απ’το πρωί

Το βελούδο ήταν πάντα ο τύπος υφάσματος που βλέπετε στα πιο καλά ρούχα και στα ρούχα που θα φορούσατε σε κάποιο επίσημο γεγονός. Αλλά αν είστε αρκετά τολμηρές, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε να φορέσετε το βελούδο με πιο casual εμφάνιση; Φορώντας βελούδο καθημερινά, μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε ολόκληρο το Look σας! Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να φορέσετε το βελούδο στις casual εμφανίσεις ..

 

Επιλέξτε ένα βασικό κομμάτι

Όταν πρόκειται να φορέσετε βελούδινο ύφασμα απ΄το πρωί, η απλότητα είναι το κλειδί. Επιλέξτε ένα βασικό κομμάτι από βελούδινα ρούχα, όπως ένα βελούδινο πουκάμισο, μια βελούδινη φούστα ή ένα απλό βελούδινο παντελόνι χωρίς πολλά πολλά.

ι

 

Βελούδινα αξεσουάρ

Αν δεν αισθάνεστε άνετα με το βελούδο να το φοράτε σε ρούχα, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιείτε πιο λιτούς τρόπους. Υπάρχουν πολλά βελούδινα αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα σύνολο. Ένα βελούδινο πορτοφόλι, βελούδινα παπούτσια (βελούδινες μπότες ) ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε και να ταιριάξετε. Κάνοντας αυτό, σας επιτρέπεται να φορέσετε περισσότερα από ένα κομμάτια βελούδο, χωρίς να υπερφορτώνεστε.

 

Casual Φόρεμα

Το street style τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο τολμηρό, οπότε αν το’χετε και θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι τολμηρό και έντονο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα total βελούδινο φόρεμα όπως στις φωτογραφίες παρακάτω. Απλά προσπαθήστε να μην αγοράσετε φανταχτερά χρώματα και σχέδια, κρατήσετε το σε πιο casual στυλ.