Σούπερ σχέδια για τα αποκριάτικα νύχια σου!

Οι απόκριες έφτασαν για να μας χαρίσουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Παρακάτω θα σου δείξω υπέροχα σχέδια για αποκριάτικα νύχια, τα οποία θα κλέψουν την παράσταση με την πρωτότυπη όψη τους και το υπέροχο αποτέλεσμα που θα σου δώσουν.

Από μάγισσες, μέχρι φαντάσματα και από αράχνες μέχρι την μίνι μάους, όλα είναι πανέμορφα και άκρως μοναδικά! Επίλεξε αυτό που ταιριάζει με τo υπόλοιπο concept που θα ντυθείς και χάρισε στον εαυτό σου ένα υπέροχο σχέδιο που θα αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Τα καλύτερα αποκριάτικα νύχια για εσένα!

Νύχια αράχνη

 

 

Άν ζητάς κάτι που θυμίζει γυναίκα αράχνη, τότε αυτά τα σχέδια στα νύχια είναι ιδανικά για εσένα. Μπορείς να επιλέξεις το κλασικό μαύρο με λευκό, ή το πανέμορφο γκρι μαύρο. Για πιο χαρούμενο αποτέλεσμα βάλε χρώμα σε κάποια νύχια για να δώσεις πιο ανάλαφρη όψη.

Νύχια μάγισσας

 

 

 

Για τις μαγισσούλες φέτος, αυτά τα νύχια θα τους ταιριάζουν γάντι. Από τις πιο διαδεδομένες αποκριάτικες στολές είναι αυτή της μάγισσας, η οποία έχει πλέον τα κατάλληλα νύχια που θα ολοκληρώσουν το αποκριάτικο σου στυλ. Μπορείς να δεις εδώ Πως να κάνεις face paint μάγισσα μόνη σου!

Νύχια minnie

 

 

 

Η minnie είναι αγαπημένη πολλών κοριτσιών. Έτσι αν θέλεις κάτι θηλυκό, girly και παιχνιδιάρικο, επίλεξε ένα όμορφο πουά σχέδιο και πρόσθεσε αυτοκόλλητα ή σχέδια της minnie.

Νύχια γάτας

 

 

 

Τα νύχια με γάτες είναι τέλεια για εσένα που θέλεις να ντυθείς κάτι σχετικό με αυτές. Επίλεξε το ιδανικό χρώμα για εσένα και μάγεψε όλους όσους θα σε δουν με αυτά τα υπέροχα αποκριάτικα σχέδια νυχιών.

Στοιχειωμένα νύχια

 

 

 

Τα νύχια που μοιάζουν σαν στοιχειωμένα, είναι άκρως μοναδικά. Επίλεξε ένα σχέδιο που ταιριάζει με το υπόλοιπο concept και θα δεις πως θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Τα αποκριάτικα νύχια είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν με καταπληκτικό και λαμπερό τρόπο την στολή σου. Διάλεξε το σχέδιο που σου ταιριάζει και κλέψε τις εντυπώσεις στις εξόδους σου.