Σχέδια Εμπνευσμένα από τις τάσεις των Νυχιών 2018

Όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα χέρια και ξέρουμε πως ένα μανικιούρ με σχέδια μπορεί να είναι απαραίτητο, ώστε τα χέρια μας να είναι εντυπωσιακά. Ευτυχώς οι τάσεις των νυχιών 2018 μας το προσφέρουν αυτό απλόχερα ( δείτε εδώ αναλυτικά).  Ωστόσο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν πιο απλά σχέδια στο μανικιούρ, αλλά πάνω απ ‘όλα ψάχνουν κάτι λεπτό, που να τονίζει το μανικιούρ χωρίς να τραβάει την προσοχή.

Σύμφωνα και με τις τάσεις των νυχιών 2018, τα απλά διακοσμημένα νύχια προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι. Από τη μία πλευρά η διακόσμηση των νυχιών θα δώσει στο μανικιούρ σας μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη πινελιά. Από την άλλη, ένα διακριτικό σχέδιο με κομψό φινίρισμα, που μπορεί να προσαρμοστεί τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις πιο επίσημες περιστάσεις, είναι η ιδανική λύση.

Δείτε κάποια σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις των νυχιών 2018 για να πάρετε κάποιες ιδέες.

 Τάσεις των νυχιών 2018 #1. STRIPES

Μία ή περισσότερες λωρίδες που γίνονται με αυτοκόλλητες ταινίες ή με απλό χρώμα είναι μια εύκολη επιλογή για την επίτευξη της απλής διακόσμησης. Η λωρίδες θα πρέπει να είναι πολύ λεπτές και πρακτικά ανεπαίσθητες. Ωστόσο, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα απογειώσουν το μανικιούρ, δίνοντας του λεπτότητα μα πάνω από όλα κομψότητα.

 

 Τάσεις των νυχιών 2018 #2. ARROWS

Ψάχνετε για λεπτότητα, αλλά οι ρίγες είναι πολύ απλές για σας; Αλλάξτε το σχήμα για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο σχέδιο, χρησιμοποιώντας επίσης ταινίες, μανό ή negative space τεχνική. Μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε αυτό το σχέδιο σε ένα νύχι ή διάσπαρτα.

Εκτός το ότι τα βέλη είναι κομψά, θα δώσουν μια πιο νεανική και ενδιαφέρουσα όψη στο μανικιούρ σας.

 

 Τάσεις των νυχιών 2018 #3. ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Τα απλά διακοσμημένα νύχια είναι διακριτικά και κομψά αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά. Χρειάζεται να είμαστε εξίσου προσεκτικές στη σχεδίαση τους. Δυστυχώς, δεν το χουμε όλες με το design των νυχιών χωρίς το παραμικρό τρέμουλο στα χέρια.

Μία χρωματιστή πινελιά σε ένα σημείο του νυχιού εκτός από το κέντρο, είναι ένα τρικ που και από λάθος να γίνει, πάλι μέσα στη μόδα είσαι. Ο σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλός και εύκολος, αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Πρωτότυπο και όμορφο, αυτά τα χρωματιστά σημεία δίνουν μια ιδιαιτερότητα στο μανικιούρ σας.

 

1 Comment

Comments are closed