Συνδύασε σωστά τις nude αποχρώσεις και κλέψε την παράσταση

Τα ρούχα σε nude αποχρώσεις είναι η τελευταία τάση στη μόδα και όλες τα έχουμε λατρέψει. Πώς μπορείς να τα συνδυάσεις για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό και στιλάτο look; Δες παρακάτω!

Είναι σίγουρο ότι στην γκαρνταρόμπα σου θα έχεις διάφορα ρούχα σε nude αποχρώσεις όπως βασικά κομμάτια, δηλαδή μπλούζες και παντελόνια ή και παλτό. Είναι η απόχρωση που συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί σε όλα τα ρούχα, κάνοντας τα να δείχνουν chic και εντυπωσιακά.

Με το σωστό συνδυασμό μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ιδανικά για πρωινές ώρες για το γραφείο ή ένα καφέ αλλά και για πιο βραδινές και επίσημες εμφανίσεις.

Μπορείς να ακολουθήσεις δύο πιθανές γενικές τάσεις για να συνδυάσεις αυτές τις αποχρώσεις. Διάλεξε κλασικά χρώματα όπως μαύρο, λευκό για να έχεις ένα πιο chic και διαχρονικό αποτέλεσμα ή να διαλέξεις να φωτίσεις το outfit σου με χρώματα όπως το κυπαρίσσι και το κόκκινο.

Ότι και να διαλέξεις θα είναι φανταστικό. Πάμε μαζί να δούμε μερικές ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση!

Μπλούζες

 

 

 

Οι διάφορες χειμωνιάτικες μπλούζες σε nude αποχρώσεις και τα t-shirts είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις κάθε μέρα να έχει μοναδικό και εκθαμβωτικό στιλ, αλλά να μην περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέπτη κάθε πρωί.

Συνδυάζονται με τα πάντα και πηγαίνουν σε όλους τις αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών. Φόρεσε από κάτω το απλό σου τζιν για μια καθημερινή έξοδο ή ένα μαύρο cigarette παντελόνι για το γραφείο. Μπορείς να διαλέξεις να έχεις κλασικές αποχρώσεις και στο υπόλοιπο σου look ή να βάλεις μια χρωματιστή λεπτομέρεια.

Παντελόνια

 

 

 

Τα παντελόνια σε nude αποχρώσεις μπορούν να είναι μια ιδανική λύση για τις μέρες που βαριέσαι να φορέσεις το πολυφορεμένο σου jeans και θέλεις να είσαι στιλάτη χωρίς όμως υπερβολές. Σε ότι μήκος και να το φορέσεις με αυτό το χρώμα μπορείς να κάνεις ακόμα και βραδινές εμφανίσεις, με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Συνδύασε το με κλασικά χρώματα στο πάνω μέρος ή προτίμησε να φορέσεις ένα κομμάτι statement όπως ένα ιδιαίτερο παλτό ή μια ιδιαίτερη τσάντα.

Παλτό

 

 

Το παλτό είναι ένα ιδιαίτερο αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας κάθε γυναίκας γιατί ολοκληρώνει ένα στιλ. Τα πανωφόρια σε nude αποχρώσεις μπορείς να τα βρεις σε όλα τα γνωστά πολυκαταστήματα σε διάφορα στιλ και κοψίματα. Πώς μπορείς όμως να τα συνδυάσεις;

Εδώ μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις καθώς το γήινο αυτό χρώμα σε βοηθάει να έχεις ισορροπημένα και στιλάτα outfit. Φόρεσε το nude παλτό σου με τζιν και πουλόβερ για καθημερινές εμφανίσεις ή με ένα φόρεμα για μια πιο επίσημη περίσταση. Όπως και να το φορέσεις, αυτό το κομμάτι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας!