Τα καλύτερα κόλπα του μακιγιάζ για να κρύψετε τις ρυτίδες

Η ρυτίδα είναι όμορφες, κρύβουν γοητεία και θα πρέπει να είστε περήφανες και όχι να ντρέπεστε και να προσπαθείτε να τις κρύψετε. Δεν πρέπει να τρελαίνεστε όμως και να ανησυχείτε πάρα πολύ, είναι ένα σημάδι ότι έχετε ζήσει, έχετε εμπειρίες και πως αγαπάτε τον εαυτό σας έτσι όπως είστε.

Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε πώς να μειώσετε οπτικά τις ρυτίδες έκφρασης, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταφέρετε, χάρη στο μακιγιάζ. Ανακαλύψτε τα καλύτερα και πιο απλά κόλπα του μακιγιάζ για να απαλύνετε τις ρυτίδες του προσώπου σας.

Κόλπα του μακιγιάζ για να κρύψετε τις ρυτίδες
.

1. Τονίστε το βλέμμα σας
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του προσώπου σας για να αποπροσανατολίσετε από τις ρυτίδες. Αν έχετε ρυτίδες στο μέτωπο ή το στόμα σας, αποσπάστε την προσοχή από εκεί δίνοντας σημασία στο μακιγιάζ των ματιών σας. Δουλέψτε με τις φωτοσκιάσεις και τη μάσκαρα για να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας. Προτιμήστε σκιές σε ανοιχτά χρώματα.

2. Φυσικά χείλη
Εάν οι ρυτίδες σχηματίζονται γύρω από το στόμα ή / και τα χείλη σας, είναι καλύτερο να εφαρμόζετε απαλά κραγιόν στα χείλη για να δείχνουν φυσικά. Ποτέ ματ ή πολύ έντονα κραγιόν, τονίζουν περισσότερο το πρόβλημα διότι το βλέμμα επικεντρώνεται εκεί!

3. Ξεχάστε τις κρεμόπουδρες
Οι compact πούδρες που χρησιμοποιούνται για βάση δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν έχετε ρυτίδες. Αυτό το προιόν είναι αρκετά συμπαγές και συγκεντρώνεται στις πτυχές του δέρματος με αποτέλεσμα οι ρυτίδες σας να δείχνουν πιο ορατές.Τ ο καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε απαλές πούδρες και βάση προσώπου σε υγρή μορφή και να τα εφαρμόζετε μόνο στη ζώνη T του προσώπου, μέτωπο, μύτη και πηγούνι.

4. Ρουζ

Το ρουζ σε ροδαλές αποχρώσεις θα δώσει φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπο σας. Απλώστε το ακριβώς στα μήλα με ανοδική κατεύθυνση. Χάρη σε αυτό θα αποκτήσετε αμέσως ένα υγιές πρόσωπο με νεανική εμφάνιση!

5. Ενυδάτωση
Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, έτσι ώστε εκτός από το να γνωρίζουμε πώς να κρύβουμε τις ρυτίδες, είναι καλύτερο να προσπαθήσουμε να καθυστερήσουμε την εμφάνισή τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τι να κάνετε; Βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα του προσώπου, στο περίγραμμα των ματιών, τα χείλη. Μετά τα τριάντα είναι απαραίτητη η ενυδατική κρέμα καθημερινά. Επίσης, πρέπει να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες που ενθαρρύνουν την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων, όπως κάπνισμα, κακή διατροφή, λίγος ύπνος, ηλιοθεραπεία χωρίς προστασία.