6 αντρικά φετίχ στο σεξ, που μάλλον ντρέπεται να μοιραστεί μαζί σου

Και ήρθε η ώρα να τον πείσεις να το κάνει

To σεξ είναι υπέροχο, είναι ωραίο και είναι συγκλονιστικό. Το θέμα είναι βέβαια, ότι από ένα σημείο και μετά, ίσως να βαλτώνει, ίσως να χρειάζεται μία ανανέωση και ίσως λίγη ποικιλία. Και εδώ λοιπόν φίλη μου, έρχονται αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, και δίνουν έξτρα δόσεις τσαχπινιάς. Και τι κάνουμε συνήθως όταν θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω; Φυσικά βάζουμε στο παιχνίδι τις φαντασιώσεις και τα φετίχ. Διότι σου λέει, το φετίχ είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό-καλά όχι και τόσο-και φυσικά σέξι και ανεβαστικό. Και επειδή δε θέλουμε να χάνεις το χρόνο σου με το να ψάχνεις και να αναρωτιέσαι, εμείς σου έχουμε τα βασικά αντρικά φετίχ, τα οποία ίσως κάποιοι να ντρέπονται να ομολογήσουν, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσουν όταν δουν στην πράξη. Την προσοχή σου λοιπόν.

1. Πόδια: Και όχι τα πόδια που εσύ φαντάζεσαι, διότι ok μία καλλίγραμμη και γυμνασμένη γάμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά αναφέρομαι στις πατούσες σου και δε θέλω να ταραχτείς. Σταθερά ανερχόμενο φετίχ, το οποίο απαιτεί μία και μόνο φροντίδα: Το πεντικιούρ. Διότι είπαμε, μπορεί τα αγόρια να μην κολλάνε σε λεπτομέρειες, αλλά όταν δουν ένα περιποιημένο απαλό ποδαράκι, ο ενθουσιασμός τους αγγίζει άλλα επίπεδα. Βάλε λοιπόν τη βαζελίνη στο καθημερινό σου μενού, και πρόσφερέ του ένα υπέροχο και άκρως θηλυκό θέαμα, και όχι μόνο.

2. Σε βλέπω: Ναι σόρυ ίσως ο πουριτανισμός σου να μη σου επιτρέπει κάτι τέτοιο-δεν είναι κακό ξέρεις, ο καθένας κάνει τις επιλογές του-αλλά εγώ οφείλω να σε ενημερώσω σε περίπτωση που θέλεις να το δοκιμάσεις. Γενικά οι άντρες τρελαίνονται με το σεξ σε δημόσιο χώρο, εκεί όπου μπορούν να γίνουν αντιληπτοί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είτε είναι μέσα στο αυτοκίνητο, είτε είναι σε κάποια ερημική παραλία-προσφέρεται ακόμα ο καιρός η αλήθεια είναι-η ουσία δεν είναι όντως να σε δουν, αλλά η αίσθηση που σου αφήνει ο κίνδυνος ότι ίσως σε δουν. Κι ας μην είναι κανένας εκεί κοντά!

3. Το role play και μάλιστα το θεματικό: Κοίταξε να δεις, ωραίο το role play, θεμιτό, αλλά τη χάρη του λάτεξ δύσκολα μπορεί να τη συναγωνιστεί οτιδήποτε άλλο. Είχες ντυθεί πέρυσι τις απόκριες catwoman-τσαλακώθηκες απ’ ότι βλέπω-και το κοστούμι σου χαραμίζεται στη ντουλάπα; Κάντου ένα καθάρισμα, μπορεί να έχει σκώρο, και αξιοποίησέ το προκειμένου να του προσφέρεις ιδιαίτερες στιγμές ηδονής. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε οτιδήποτε στενό και γυαλιστερό. ΚΑΝΕΝΑΣ.

4. Και μιας και είπαμε κολλητό: Δε θέλεις να φορέσεις λάτεξ γιατί σου προκαλεί και… κνησμό; Δοκίμασε τότε το κολάν του γυμναστηρίου, σε συνδυασμό πάντα με τo αντίστοιχο μπουστάκι. Προσοχή όμως. Το outfit γυμναστηρίου σίγουρα τους αρέσει, αλλά όχι και οι μυρωδιές που το συνοδεύουν. Το νου σου λοιπόν και ένα καλό μπανάκι.

5. Τα οπίσθια τα εντυπωσιακά: Έχεις μπόλικα και εντυπωσιακά οπίσθια; Καλό θα ήταν να μην αισθάνεσαι άσχημα και να τα εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Οι άντρες λατρεύουν τη γεμάτη πίσω όψη, ίσως περισσότερο και από το εντυπωσιακό μπούστο. Οπότε, νιώσε υπερήφανη και άστον να τα χαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο κάτω κάτω, έχεις ακούσει ποτέ κανένα τραγούδι να μιλάει για μικρά οπίσθια; Δε νομίζω!

6. Νew entry: Tα γυαλιά οράσεως είναι η νέα είσοδος η οποία θα τον ενθουσιάσει. Συνδυάζει το σοφιστικέ με το… λάγνο και δημιουργεί την εντύπωση ότι είσαι η διευθύντριά του για παράδειγμα, η οποία τον περιμένει στη γωνία να του κάνει παρατήρηση. Αν μάλιστα το λουκ συμπληρωθεί και από λευκό πουκάμισο, μαύρη pencil φούστα με προκλητικό σκίσιμο και ψηλοτάκουνες γόβες, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.