Γωνιακός καναπές και τραπεζάκια σαλονιού – Ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο από GK Mobili

Γωνιακός καναπές για το σαλόνι σας

Το σαλόνι σας αντικατοπτρίζει το στυλ σας, έχει πολλά στοιχεία από το γούστο σας και αν κάνετε τις σωστές επιλογές, μπορεί να ενισχύσει συνολικά τον χώρο σας, κάνοντάς τον μοντέρνο, ιδιαίτερο, χρηστικό, λειτουργικό.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το σαλόνι σας και να το ανανεώσετε σας προτείνουμε τα πιο κεντρικά έπιπλα που θα χρειαστεί να επιλέξετε. Αυτά είναι οι γωνιακοί καναπέδες και τα τραπεζάκια σαλονιού, τα οποία πρωταγωνιστούν στο σπίτι, προσφέροντας άνεση, φινέτσα και στυλ.

Ειδικά αν το σαλόνι σας χαρακτηρίζεται από ανεκμετάλλευτο χώρο ειδικά στις γωνίες του τότε η λύση είναι οι γωνιακοί καναπέδες, βρείτε τους εδώ σε προσφορά !

Ο εικονιζόμενος γωνιακός καναπές Plain από σκελετό φουρνιστής οξιάς, είναι ένα βαρύ έπιπλο που εδραιώνεται στον χώρο σας και προσφέρει άνεση, ευρυχωρία και χρωματιστές εναλλαγές. Με αναπαυτικά μαξιλάρια και ραφές σε άλλο χρώμα που κάνουν contrast μπορεί να δώσει κορυφαίο στυλ στον χώρο σας. Μπορείτε να τον παραγγείλετε σε διάφορες διαστάσεις.

Καναπές SUGAR

γωνιακός καναπές Sugar

Ο γωνιακός καναπές Sugar χαρακτηρίζεται από μία πιο αυστηρή γραμμή. Ο σκελετός του είναι από φουρνιστή οξιά και οι διαστάσεις του είναι ευέλικτες για να προσαρμοστούν τέλεια στον χώρο σας.

Τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ιδιώτες, το ειδικό προσωπικό της GK Mobili μπορεί να έρθει στον χώρο σας, να τον μελετήσει και να σας δώσει προσφορά. Τέλος, μπορείτε να δείτε δείγμα δωρεάν.

Ασυνήθιστο coffee table

Ιδιαίτερα τραπεζάκια σαλόνιού

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας τραπεζάκια σαλονιού που δεν έχουν σχέση με τα συμβατικά που έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει. Το τραπεζάκι smart αποτελείται από ξύλο αμερικανικής καρυδιάς και διαθέτει έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειαστείτε.

Σετ τραπεζάκια Bogo

Ιδιαίτερα τραπεζάκια σαλόνιού

Ένα μικρό και μεγάλο τραπεζάκι που ολοκληρώνουν το σετ Bogo και προσφέρουν μία χαρούμενη νότα στον χώρο σας. Πολύ όμορφα χρώματα που μπορούν να συντονίσουν την διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και γρήγορα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του GK Mobili και ανακαλύψτε τα καλύτερα έπιπλα στην Αθήνα.