Κρεμώδες ρουζ το must have προιόν του μακιγιάζ

Το κρεμώδες ρουζ είναι πραγματικός σύμμαχος μας στο μακιγιάζ και δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμιάς γυναίκας. Είναι ένα απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ, το οποίο δημιουργεί ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κρεμώδες ρουζ

Το κρεμώδες ρουζ έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που το καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ. Εξαιτίας της κρεμώδης υφής του ενσωματώνεται και γίνεται ένα με το δέρμα μας, χωρίς να αφήνει υπολείμματα, χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα και χωρίς να θαμπώνει την επιδερμίδα μας όπως κάνουν τα περισσότερα ρουζ. Είναι αυτό που θα δώσει υγεία, νεανική όψη και θα κρατήσει το πρόσωπο μας φρέσκο από το πρωί έως το βράδυ.

κρεμώδες ρουζ
Compact

Υπάρχουν δύο συσκευασίες ρουζ που μπορείτε να επιλέξετε. Η μία είναι το κόμπακτ και η άλλη είναι το στικ που είναι ιδανικό για τη τσάντα σας.

 

κρεμώδες ρουζ
Κρεμώδες Στικ / AVON

Πως να εφαρμόσετε το κρεμώδες ρουζ:

Εφαρμόστε το ρουζ στα μήλα ή στα ζυγωματικά σας, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Απλώστε το με τα δάχτυλά σας και δουλέψτε το δεξιά – αριστερά εκτελώντας απαλές tapping κινήσεις. Επαναλάβετε μέχρις ότου απορροφηθεί πλήρως και ενσωματωθεί με το δέρμα σας.

Δείτε εδώ αναλυτικά πως βάζουμε το ρουζ στα μήλα του προσώπου με βάση το σχήμα του.