Πώς να φορέσω το δερμάτινο κολάν | 9+1 Stylish looks

Πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν και με ποια ρούχα και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω;

Βρίσκω ότι τα δερμάτινα παντελόνια και συγκεκριμένα τα δερμάτινα κολάν ότι είναι ιδιαίτερα κολακευτικά άνετα και κομψά και για αυτούς τους λόγους θα πρέπει να τα εντάξουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Και επειδή δεν είμαι η μονή που αγαπάει τα δερμάτινα παντελόνια και πολλές από σας θέλετε όπως και εγώ να τα φοράτε σε καθημερινή βάση, σήμερα θα δημιουργήσουμε έναν οδηγό στυλ για το πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν, με ποια ρούχα και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω και γενικότερα ιδέες που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή μου εμφάνιση.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορέσετε τα δερμάτινα και οι τρόποι αυτοί δεν έχουν περιορισμούς.

Πώς να φορέσω το δερμάτινο κολάν.

 

#1. Δερμάτινα κολάν με φούτερ μπλούζες

Όταν για πρώτη φορά αγόρασα δερμάτινο κολάν έτρεξα να το φορέσω με κάτι πιο επίσημο από πάνω, για να του δώσω μία πιο σοβαρή εμφάνιση. Τελικά έκανα λάθος, ένας πολύ ωραίος τρόπος για να φορέσετε το δερμάτινο κολάν είναι να το βάλετε με ένα απλό φούτερ και sneaker αθλητικά

 

#2. Δερμάτινο κολάν με t-shirt και blazer σακάκι

Αν πρόκειται να δώσετε μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο ντύσιμο σας τότε φορέστε ένα λεπτό t-shirt από πάνω στο κατάλληλο μήκος φυσικά και ένα μεσάτο σακάκι από ελαφρύ ύφασμα. Αυτό το ντύσιμο είναι ιδανικό για το απόγευμα για βόλτες στο κέντρο και καφέ με τις φίλες σας. Αν έχετε στο νου σας μετά να πάτε για ποτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ για να το κάνετε πιο stylish.

πως

 

#3. Δερμάτινο κολάν με πολύχρωμα πουλόβερ

Είναι συχνό φαινόμενο να φοράμε τον δερμάτινο κολάν με ουδέτερα χρώματα. Εγώ σήμερα θα σας πρότεινα κάτι διαφορετικό. Τι θα λέγατε να συνοδεύσετε το δερμάτινο κολάν με ένα χρωματιστό πουλόβερ που θα του δώσει μία νεανική και πιο fashion εμφάνιση.

 

#4. Πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν με μπότες πάνω απ’το γόνατο

Έχουμε συνδέσει αυτό το συνδυασμό με λίγο σέξι εμφάνιση. Αν μάθετε ποια είναι τα όριά του σέξι από το σικ τότε θα αποκτήσετε το πιο τέλειο look με αυτά τα δύο κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Προτιμήστε οι μπότες πάνω απ’το γόνατο να μην είναι ψηλές αλλά ίσιες ή με τακούνι έως έξι εκατοστά. Από πάνω μπορείτε να συνδυάστε μία oversized μπλούζα.

πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν με μποτες

 

#5. Chic εμφάνιση με δερμάτινο κολάν

Μία από τις πιο σικ εμφανίσεις και πιο safe θα λέγαμε είναι ο συνδυασμός του δερμάτινου κολάν με ένα πουλόβερ και μαύρες γόβες.

 

#6. Δερμάτινο κολάν Σε συνδυασμό με ρίγες

Εφόσον το κολάν σας είναι μαύρο θα μπορούσατε πολύ άνετα να το συνδυάσετε με ένα ριγέ πουκάμισο ή με ένα ριγέ μπλουζάκι. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για την άνοιξη ειδικά αν τα χρώματα του ριγέ είναι ανοιχτόχρωμα.

πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν

 

#7. Δερμάτινο κολάν με τζιν πουκάμισο

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου look. Δερμάτινο μαύρο παντελόνι με τζιν πουκάμισο, είτε μόνο του είτε ανοιχτό με λευκό t-shirt και από μέσα. Άνετα για παπούτσια μπορείτε να βάλετε sneakers ή Oxford.

πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν με τζιν πουκαμισο

 

#8. Δερμάτινο κολάν με λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι από τα βασικότερα κομμάτια της ντουλάπας μας και πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2-3 διαφορετικά στυλ. Ιδανικό για street style εμφανίσεις με δερμάτινο κολάν και μπορεί να φορεθεί όπως αγαπάτε. Μόνο του, ανάποδα (δείτε εδώ), ανοιχτό με t-shirt, από μέσα από ένα cropped πουλόβερ και άλλα απίστευτα Looks από ένα μόνο ρούχο..

πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν με πουκαμισο

Πως να Φορέσω Λευκό Παντελόνι όλες τις Εποχές

 

#9. Δερμάτινο κολάν με sneakers

Ο νούμερο ένα fashion τρόπος για να φορέσετε το δερμάτινο κολάν είναι τα sneakers. Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα μπορείτε να το φοράτε με το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια. Εκτός του ότι θα είστε πάντα στιλάτη και νεανική, θα νιώθετε και άνετα χωρίς τα ψηλοτάκουνα ή τις μπότες που όσο να’ναι βαραίνουν τα πόδια μας.

πως να φορέσω το δερμάτινο κολάν με sneakers

Jeans Nightout: Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

 

#8. Δερμάτινο κολάν με ψηλοτάκουνα

Και τώρα φτάσαμε στο στυλ που μας είναι ιδιαίτερα γνωστό. Είναι η πρώτη μας επιλογή η οποία είναι ιδανική για τις βραδινές εξόδους και αυτό το τονίζουμε για να μην μπερδεύεστε με το casual outfit. Δερμάτινο κολάν λοιπόν με ένα ωραίο τοπάκι, ψηλό τακούνι που κολακεύει το πόδι ή αντίστοιχα ένα όμορφο μποτάκι.

Πως να Φορεσω το Κοκκινο Παντελονι – Χρωματικοί Συνδυασμοί