Tο επόμενο φόρεμα που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου

Το φόρεμα που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν.

Ένα φόρεμα υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Είναι θηλυκό και υπάρχει σε τόσες εκδοχές πια που είναι δύσκολο να μην βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στιλ. Το LBD είναι ένα από τα βασικά συστατικά μίας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας, αλλά δεν αρκεί πια. Μετά την Coco Chanel και την εμμονή της με το μαύρο φόρεμα, ο σύγχρονος κόσμος της μόδας έχει την Diane Von Furstenberg με την λατρεία που δείχνει στο wrap dress.

Προφανώς δεν μιλάμε για κάτι καινούριο, αλλά για ένα φόρεμα που εκπέμπει θηλυκότητα και έχει πάντα θέση στα trends. Πρόκειται για ένα κρουαζέ φόρεμα που μπορείς να βρεις σε μονόχρωμο ύφασμα αλλά και σε printed και φοριέται άνετα κάθε εποχή και σχεδόν από κάθε σωματότυπο. Είναι εύκολο στους συνδυασμούς και ιδιαίτερα κολακευτικό για τη γυναικεία σιλουέτα.

Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει ένα wrap dress ανάμεσα στα πολλά σου φορέματα και θα δεις ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο καθημερινό σου ντύσιμο κι όχι μόνο. Ρίξε μια ματιά σε μερικές προτάσεις για το πώς να το φορέσεις και με τις κατάλληλες προσαρμογές, είμαι σίγουρη ότι θα το αποθεώσεις.

Περισσότερα στο ladylike.gr