Οι καλύτερες αγορές online σε χειρουργικά εργαλεία και ιατρικά αναλώσιμα

Αγορές online σε χειρουργικά εργαλεία

Κάθε νοσοκομείο και χώρος ιατρείου έχει ανάγκη από συγκεκριμένα εργαλεία απαραίτητα για το νοσοκομειακό προσωπικό και τους γιατρούς. Τα ιατρικά αναλώσιμα και τα χειρουργικά εργαλεία είναι πρωτεύων εξοπλισμός για να διεξάγεται με ευκολία, μία απλή εξέταση μέχρι ένα σοβαρό χειρουργείο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα iatrika-analosima, από την εταιρεία P&P ιατρικά, προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ιατρικών αναλώσιμων για όλες τις ειδικότητες των ιατρών και για όλες τις μεγάλες και μικρές ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε και εσείς από το online κατάστημα;

Μεγάλη ποικιλία

Όποια κι αν είναι η ιατρική ειδικότητα θα βρείτε πακέτα με βασικά αναλώσιμα (π.χ. εξεταστικό σεντόνι, εξεταστικά γάντια, αποστειρωμένες γάζες) και άλλα ειδικά που είναι απαραίτητα για ειδικότητες όπως δερματολόγοι, γυναικολόγοι, καρδιολόγοι, κτηνίατροι, ορθοπεδικοί, φυσικοθεραπευτές.

Υψηλή ποιότητα

Όλα τα ιατρικά είδη προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο των ιατρικών αναλώσιμων, με εγγύηση για μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατέχουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Άμεση παράδοση

Τόσο τα χειρουργικά εργαλεία, όσο και τα ιατρικά αναλώσιμα έρχονται με άμεση παράδοση στον χώρο σας, σε πολύ χαμηλές τιμές. Έτσι δεν ξεμένετε ποτέ από τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όσον αφορά τα χειρουργικά εργαλεία, η συνεργασία της εταιρείας με την γερμανική Dimeda προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ανοξείδωτων και τελευταίας γενιάς χειρουργικών εργαλείων, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να ορίσετε τον τύπο του εργαλείου και το μέγεθός του, συμπληρώνοντας την φόρμα με όλα τα στοιχεία. Άμεσα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας.

Επιλέξτε την P&P Ιατρικά για να είστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε περιστατικό, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπείτε στο online κατάστημα για να βρείτε ιατρικά είδη & αναλώσιμα ό,τι χρειάζεστε από την μεγάλη ποικιλία, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εξασφαλίζετε δωρεάν μεταφορικά για τις περισσότερες περιοχές και άμεση παραλαβή στον χώρο σας. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται άμεσα σε περίπτωση που προκύψει κάτι, καθώς ισχύει και επιστροφή χρημάτων.