Τρεις τρόποι να φορέσεις το χρώμα της λεβάντας όπως οι stars

Ότι το μοβ, σε όλες τις εκδοχές του, θα βαρεθείς να το βλέπεις το 2018 και αυτό το καταλάβαμε από τη στιγμή που η Pantone υπέδειξε το Ultra Violet ως το Xρώμα της Σεζόν.

Πέρα όμως από αυτή την έντονη εκδοχή του βιολετί που είναι μεγάλο trend στη διακόσμηση, υπάρχει μία πιο ήπια απόχρωση του μοβ, αυτή της λεβάντας που το είδαμε σε πολλές συλλογές S/S 2018 των πιο γνωστών Οίκων Μόδας αλλά και στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars. Συγκεκριμένα στις Priyanka Chopra, Victoria Beckham και Yara Shahidi, οι οποίες το επέλεξαν για τα looks από διαφορετική σκοπιά η καθεμία. Παρακάτω, με βάση ακριβώς αυτά τα «διάσημα» οutfits σου δείχνουμε πώς να το εντάξεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι άκρως ανοιξιάτικο άλλωστε και κολακεύει περισσότερο της καστανές/μελαχρινές … ό,τι πρέπει για εμάς τις Ελληνίδες.
H «πρωτάρα»: Priyanka Chopra

NEW YORK, NY – MAY 22: Actress Priyanka Chopra leaves the ‘Good Morning America’ taping at the ABC Times Square Studios on May 22, 2017 in New York City. (Photo by Raymond Hall/GC Images)

Αν φοβάσαι τους έντονους πειραματισμούς με την εμφάνισή σου, επέλεξε μόνο ένα κομμάτι στο χρώμα της λεβάντας και μην δοκιμάσεις να το εντάξεις σε ένα color blocking outfit, αλλά συνδύασέ το με ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το μπεζ, το λευκό και το ανοιχτό γκρι (dove grey).

Η «σχετικά έμπειρη»: Yara Shahidi

Δεν φοβάσαι τα total looks και είσαι δεκτική στο να δοκιμάζεις νέα πράγματα κάθε σεζόν. Από την άλλη το στυλ σου θα το χαρακτηρίζαμε θηλυκό με μικρές δόσεις ρομαντισμού. Ένα printed φόρεμα, κατά προτίμηση floral, είναι ό,τι πρέπει για να βάλεις το χρώμα της λεβάντας και το αποτέλεσμα να μην είναι εξεζητημένο.

Η «επαγγελματίας»: Victoria Beckham

Εδώ έχουμε να κάνουμε με fashion pro και στην περίπτωση της Victoria -η οποία έχει εντάξει το παραπάνω κοστούμι στη συλλογή της S/S 2018- αλλά και στη δική σου που δοκιμάζεις τα πάντα στο ντύσιμό σου, ακριβολογούμε. Ένα τέτοιο deux pieces μοιάζει ολοκληρωμένο με ένα αντίστοιχου χρώματος top ή πουκάμισο και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις. Έτσι δεν θα αποδυναμώσεις τη συνολικά ρομαντική αίσθηση που εκπέμπει το χρώμα της λεβάντας, αλλά θα δημιουργήσεις και ένα look που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

queen.gr