Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 μέχρι 16 Απριλίου 2018

Κριός

Γενικές

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται δεν έχει αναμένεται να αλλάξει ιδιαίτερα το τοπίο. Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σου για λίγο ακόμη, για αυτό φρόντισε να επωφεληθείς όσο μπορείς από την θετική του επίδραση. Με αισιοδοξία και δυναμισμό τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου, ειδικά εκείνες που χρειάζονται αποθέματα ενέργειας! Άφησε την φλόγα που καίει μέσα σου να ζεστάνει και την αισθηματική σου ζωή. Σου αξίζει να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά το κλίμα θα είναι γεμάτο ένταση και πάθος. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και αυτό δεν πρόκειται να γίνει με λόγια. Μην προσπαθήσεις να περιορίσεις την ορμητικότητά σου, γιατί θα είναι μάταιο. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, άφησε την γοητεία σου να προσελκύσει το θαυμασμό του άλλου φύλου και μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε μόνο τον τρόπο προσέγγισης, γιατί δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο θα ήθελες, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου ο τρόπος που λειτουργείς χαρακτηρίζεται από σύνεση και σοφία. Δείχνεις πιο εγκρατής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω. Υπάρχει ωριμότητα και οι επιλογές σου δεν στηρίζονται στον αυθορμητισμό. Είναι καλή εποχή για να στήσεις τα σχέδιά σου και να οργανωθείς με τον καλύτερο τρόπο. Η ωριμότητα των κινήσεών σου δεν μπορεί παρά να επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου. Η προσεκτική διαχείριση μόνο οφέλη μπορεί να σου χαρίσει.

Ταύρος

Γενικές

Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 24, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου διανύουν μια αρμονική περίοδο. Μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τα αγαπημένα πρόσωπα, να λύσεις παρεξηγήσεις και να βελτιώσεις το κλίμα με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ακόμη και στα επαγγελματικά, οι συνεργασίες βελτιώνονται, ενώ

τα πράγματα στο εργασιακό περιβάλλον βελτιώνονται. Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται και τα οικονομικά σου, για αυτό αξιοποίησε την θετική αυτή επίδραση όσο καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω καταφέρνεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης και να τα αφήσεις πίσω. Τώρα είσαι σε θέση να σκεφτείς πιο καθαρά και να αξιοποιήσεις όλα όσα σου έμαθε η ζωή μέχρι τώρα. Το πείσμα υποχωρεί και η αληθινή αγάπη μπορεί να κάνει την σχέση σου πιο φωτεινή, πιο ουσιαστική, πιο ικανοποιητική για τις δικές σου ανάγκες. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, την εβδομάδα αυτή θα καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να βρεις την ικανοποίηση με τον τρόπο αυτό.

Επαγγελματικές

Η καριέρα σου δέχεται θετικές επιρροές με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Υπάρχει επαγγελματική σταθερότητα, ενώ θέματα που απαιτούν την υπευθυνότητά σου σε αναδεικνύουν και σε κάνουν πιο αποδεκτό στα μάτια των ανωτέρων σου. Οι καθυστερήσεις σιγά σιγά ξεπερνιούνται και έτσι είσαι σε θέση να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά, ως επέκταση των επαγγελματικών θα δουν πολύ καλές ημέρες. Μέχρι τότε, όμως, φρόντισε να είσαι πιο συγκρατημένος στη διαχείρισή τους.

Δίδυμοι

Γενικές

Φίλε Δίδυμε, ενώ η εβδομάδα αυτή σου δίνει ένα πολύ δυνατό υπόβαθρο με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Κριό, θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες επιμέρους περιπτώσεις. Εκεί που χρειάζεται ξεκάθαρη σκέψη και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, αδρανοποιεί την ικανότητά σου να σκέφτεσαι γρήγορα και καθαρά. Ζήτησε συμβουλές από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για να βρεις τις απαντήσεις σου.

Αισθηματικές

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό σε κάνει να σκέφτεσαι λίγο παράλογα. Παρασύρεσαι από τις πρώτες εντυπώσεις και έτσι δεν διστάζεις να καταλογίσεις σφάλματα και παραλείψεις στον σύντροφό σου. Συγκρατήσου και λογικέψου. Προτού ανοίξεις το στόμα σου ξανασκέψου, αλλά αυτή τη φορά πιο ώριμα. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις νέες σου γνωριμίες. Ίσως δεν εξελιχθούν όπως θα ήθελες, για αυτό μείνε προσγειωμένος.

Επαγγελματικές

Στην εργασία θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, έτσι ώστε να ωθήσεις τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ και μάλιστα χωρίς άλλη καθυστέρηση. Δώσε προσοχή και αυτή την εβδομάδα σε εμπορικές δοσοληψίες ή γενικότερα στην εργασία σου αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις κινήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξουν ή να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Καρκίνος

Γενικές

Φίλε Καρκίνε, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό και αυτή την εβδομάδα, κάνοντας την ψυχοσύνθεσή σου πιο ισχυρή και γεμάτη ενέργεια. Ξεφεύγεις από την συνηθισμένη σου ρουτίνα και είσαι έτοιμος να πάρεις ρίσκα, παρασυρόμενος από μια εσωτερική ορμητικότητα. Καλό είναι να αφήσεις το ένστικτο να σε καθοδηγήσει, αλλά και τη λογική να θέσει τα όρια ασφαλείας. Με τον Δία να κινείται ανάδρομα από τον Σκορπιό, φαίνεται πως βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου υπάρχει πάθος και ένταση. Οι συζητήσεις είναι πιο ζωηρές και είσαι έτοιμος παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης με τον σύντροφό σου. Καταφέρνεις να ταράξεις τα ήσυχα νερά της καθημερινότητας στην σχέση και αυτό σου αρέσει. Κάτι νέο και ενδιαφέρον δημιουργείται στη ζωή σου και αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σου ενέργειας που μοιάζει αστείρευτη. Αν είσαι μόνος, δεν θα θέλεις να καθίσεις σπίτι μόνος. Αναζητάς την συντροφιά, το φλερτ και το πάθος.

Επαγγελματικές

Στην εργασία απαιτείται πολύ καλό προγραμματισμός για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις ανοίξει. Το καλό είναι ότι οι φιλοδοξίες σου σού δίνουν κίνητρο και σε θέτουν σε εγρήγορση. Παίρνεις ρίσκα – κόντρα σε ό,τι συνηθίζεις- και καταφέρνεις να γίνεσαι παρορμητικός. Φρόντισε να μην αφήσεις το στοιχείο αυτό να σε εκθέσει, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου και δεν θα ξέρεις πώς να το ελέγξεις. Στα οικονομικά θα σε απασχολήσουν πολύ ζητήματα σχετικά με τράπεζες και οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Γενικές

Φίλε Λέων, αξιοποίησε κάθε λεπτό και αυτής της εβδομάδας. Ο Ήλιος που σε κυβερνά, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνεις δράση ακόμη και αν χρειαστεί να τα βάλεις με τους πάντες. Η εσωτερική σου ανάγκη να δημιουργήσεις, να εξελίξεις, να

πράξεις μοιάζει αστείρευτη και έτσι καταφέρνεις να υλοποιήσεις μεγάλο μέρος των σχεδίων σου. Περιόρισε όσο μπορείς τις αυθόρμητες κινήσεις, γιατί μπορεί να σε ωθήσουν να κάνεις πράγματα που θα είναι δύσκολο να «μαζέψεις» μετά.

Αισθηματικές

Με το συναίσθημα να χτυπάει κόκκινο, θα έχεις πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις το πάθος και την αγάπη σου χωρίς να θέτεις όρια και κανόνες. Άφησε το συναίσθημα αυτό να παρασύρει και τους δυο σας και να σας βγάλει από τη μονοτονία. Αν ανήκεις σε εκείνους που δεν έχουν βρει ακόμη τη συγκίνηση στη ζωή τους, κάτι κεραυνοβόλο θα προκύψει, για αυτό προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις….

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες στο μέλλον. Θα πρέπει, όμως, να ελέγξεις την στάση σου, γιατί θα γίνεις προκλητικός με τα λόγια και την συμπεριφορά σου. Είναι ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό που σε κάνει να ακούγεσαι αλαζόνας ή επιπόλαιος. Στα οικονομικά σου λάβε τα μέτρα σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές και μην ανοίγεις νέα μέτωπα προτού ξεμπερδέψεις με προηγούμενα.

Παρθένος

Γενικές

Φίλε Παρθένε, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 20. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να ωθήσεις τις υποθέσεις που σε «καίνε». Άφησε τον δυναμισμό να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Το καλό είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, οπότε και εσύ καταφέρνεις να λειτουργείς με άψογη ωριμότητα, συγκρότηση και υπευθυνότητα. Ειδικά στα επαγγελματικά θα αναδειχθεί άψογα η επαγγελματική σου υπόσταση και θα κερδίσεις την εύνοια των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Κριό, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσουν εντάσεις, τσακωμοί και διαφωνίες. Είναι η σκέψη που θολώνει και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με ζήλια και αμφιβολία. Φρόντισε να προστατέψεις την σχέση σου από την επιρροή αυτή και να μην πληγώσεις τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη είσαι μόνος απολαμβάνοντας την παρέα του εαυτού σου, έχε κατά νου ότι είναι καλή περίοδος για να αλλάξεις την κατάσταση και να βάλεις ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές

Στην εργασία θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος σε ό,τι έχεις να κάνεις και να μην αφήνεις το μυαλό σου να περιπλανιέται «από ‘δω και από ‘κει». Επίσης, θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις μετά. Χρειάζεται μέθοδος και πειθαρχία και ειδικά αυτή την εβδομάδα μην το ξεχνάς. Οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις προσέξεις πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να μην τις διαχειριστείς με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Ζυγός

Γενικές

Φίλε Ζυγέ, με τον Ήλιο να συνεχίζει την παρουσία του στον Κριό θα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με πολλά και σημαντικά ζητήματα, χωρίς να πιέζεσαι. Θα έχεις τον δυναμισμό και την ζωτικότητα να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς. Φρόντισε μόνο να είσαι πιο διαλλακτικός, γιατί ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό φέρνει ένταση. Ίσως κάποιες σκέψεις να σε προβληματίσου περισσότερο, για αυτό καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Λόγια που θα ακούσεις καλά θα κάνεις να μην τα λάβεις σοβαρά υπόψη.

Αισθηματικές

Είναι μια καλή εβδομάδα για να ασχοληθείς με περισσότερη υπευθυνότητα με όλα εκείνα τα ζητήματα που προβληματίζουν τη σχέση. Προτού κάνεις την όποια συζήτηση με το ταίρι σου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι αυτό που σε ενοχλεί και πώς μπορείς να το αλλάξεις. Όσο πιο ξεκάθαρος είσαι με τον εαυτό σου τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα. Αν είσαι μόνος φαίνεται ότι περνάς μια περίοδο προβληματισμού, κατά την οποία προσπαθείς να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω. Κάνε λίγη υπομονή.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σε περιμένουν μεγάλες ημέρες και αρκετές επιτυχίες. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις αρκετά για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, αλλά όχι μόνο θεωρείται αναγκαίο, αλλά θα νιώσεις και μεγάλη ικανοποίηση μόλις το καταφέρεις. Μην σε αγχώνει η πρόβλεψη αυτή, γιατί θα έχεις τον δυναμισμό να φέρεις ό,τι θελήσεις εις πέρας. Στα οικονομικά καλά θα κάνεις να αφήσεις τους τρίτους έξω από τις υποθέσεις σου, γιατί φαίνεται ότι επηρεάζεσαι αρνητικά και αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Σκορπιός

Γενικές

Φίλε Σκορπιέ, ο Δίας συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, για αυτό χρειάζεται να έχεις περισσότερη υπομονή. Μια έννοια που δεν σου είναι τόσο άγνωστη, οπότε δεν θα δυσκολευτείς πολύ. Ίσως νιώθεις περισσότερη ανασφάλεια ως προς την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων που σε «καίνε», αλλά είναι παροδικό. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση για να θέσεις τον εαυτό σου σε εγρήγορση και έτσι να είσαι πιο αποτελεσματικός. Ο Ήλιος στον Κριό, σε κάνει παρορμητικό, για αυτό φρόντισε να συμβιβάσεις τις επιρροές και να κρατήσεις ισορροπία.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι μια εβδομάδα που αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο χαρίζει αρμονία στην σχέση και κάνει το κλίμα ιδανικό για να αναπτυχθεί. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην προσπερνάς τις καταστάσεις. Αν πάλι αναζητάς την συντροφιά στη ζωή σου, μια νέα γνωριμία θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί, χάρη στον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητα που θα σε διακατέχει.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει γεμάτες ημέρες επαγγελματικά, αλλά μην βιαστείς να βαρυγκωμήσεις. Μέσα από αυτές έχεις να επιτύχεις σημαντικά πράγματα επάνω στην δουλειά σου. Δώσε λίγη προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις, όσον αφορά στην επικοινωνία, γιατί θα χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να γίνει αντιληπτή η σκέψη σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα . Υπάρχει μια τάση επιπολαιότητας που πρέπει να ελέγξεις.

Τοξότης

Γενικές

Φίλε Τοξότη, με τον Δία να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, υπάρχει μια αδράνεια στην εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που θα φέρουν ολοκληρωτικές αλλαγές στη ζωή σου. Σε θεωρητικό επίπεδο, ίσως δεν έχεις την όρεξη να σχεδιάσεις τα επόμενά σου βήματα προκειμένου να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές. Σε πρακτικό επίπεδο, κάποια μικροεμπόδια δημιουργούν αναβολές στην εξέλιξη του προγράμματός σου. Το καλό, όμως, είναι ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και έτσι θα καταφέρεις να γεμίσεις τα αποθέματα ενέργειας που έχεις στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές

Η σχέση σου σε απασχολεί τις ημέρες αυτές, αλλά από μια πιο δημιουργική πλευρά. Νιώθεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου και η σκέψη σου προσανατολίζεται προς την ανάγκη σου να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η αρμονία θα είναι σημαντικό υπόβαθρο για να περάσεις καλά και να επιφέρεις τις αλλαγές που ονειρεύεσαι. Αν είσαι μόνος φαίνεται ότι περνάς μια ευχάριστη περίοδο, κάνοντας νέες γνωριμίες, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας χωρίς να σε παίρνει από κάτω η μοναξιά.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά μπορείς να πετύχεις πολλά. Έχεις την άνεση να ασχοληθείς με διάφορα ζητήματα ταυτόχρονα και να ανταπεξέλθεις με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με σωστούς χειρισμούς θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε άγχωναν και σε έκαναν να απομακρύνεσαι από τους στόχους σου. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις ανοίγματα που σου δημιουργούν άγχος. Στον τομέα αυτό η τύχη δεν φαίνεται να είναι με το μέρος σου όπως θα ήθελες.

Αιγόκερως

Γενικές

Φίλε Αιγόκερε, η πίεση που θα νιώσεις την εβδομάδα αυτή είναι δικαιολογημένη. Πηγάζει από την Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να αναπτυχθείς, να διορθώσεις, να φτιάξεις τα πράγματα. Βέβαια, καμιά αλλαγή δεν γίνεται τόσο ευχάριστα όσο θα θέλαμε, αλλά η γνώση και η σοφία που έχεις αποκτήσει θα είναι σημαντικός σου σύμμαχος. Η περίοδος είναι πολύ δημιουργική, για αυτό αξίζει να εκμεταλλευτείς κάθε λεπτό της. Φτιάξε την καθημερινότητά σου, βελτίωσε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς, αλλά πάνω από όλα βρες την δική σου, εσωτερική ισορροπία.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι εβδομάδα αποφάσεων. Βρίσκεσαι στην ευχάριστη, αλλά δύσκολη θέση να ξέρεις τί θέλεις από την αισθηματική σου ζωή. Τώρα το μόνο που μένει είναι να το ξεκαθαρίσεις και στον σύντροφό σου. Οι φάσεις αυτές είναι κομβικές, γιατί έγκειται στην θέληση του συντρόφου σου να ακολουθήσει. Ειδάλλως, η επιλογή είναι μονόδρομος. Αν είσαι μόνος και έχεις εμπλακεί σε μια μπερδεμένη κατάσταση, θα καταφέρεις να δεις την αλήθεια πίσω από την εικόνα και να κάνεις την σωστή επιλογή.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά καλό είναι να εξετάσεις με μεγάλη προσοχή τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Είναι καλή στιγμή για αξιολόγηση. Λάβε, όμως, υπόψη σου ότι αυτά που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να εξαρτώνται μόνο από τα δικά σου χέρια και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, τώρα που ο Δίας κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό. Οικονομικά ζητήματα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα.

Υδροχόος

Γενικές

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και αυτή την εβδομάδα φίλε Υδροχόε, για αυτό μην χάνεις λεπτό! Έχεις δυναμισμό, άφθονη ενέργεια και πείσμα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Με μια καλή οργάνωση η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ καλά και θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα στις υποθέσεις σου. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου, γιατί σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη και ονειροπόλα φύση σου μπορεί να σε εκθέσει, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Οργανώσου και πειθάρχησε αν θέλεις να γευθείς την επιτυχία.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά χρειάζεται περισσότερη διαλλακτικότητα από πλευράς σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Κριό, πράγμα που κάνει την σκέψη σου να χάνει τη συνοχή της και να ξεστομίζεις λόγια που δεν τα πιστεύεις καν. Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα από το πουθενά, προσπάθησε να κοντρολάρεις καλύτερα τον εαυτό σου και οι ημέρες θα σε αποζημιώσουν! Αν είσαι μόνος, φρόντισε να είσαι προσεκτικός με μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά θα μπορέσεις να κάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά καλό είναι να μην υπογράψεις κάτι ακόμη σε επίπεδο συνεργασιών. Οι επαφές σου με τους συναδέλφους θα είναι λίγο περιπετειώδεις, για αυτό προσπάθησε να μην εκφράζεις κάθε σου σκέψη αυθόρμητα. Στα οικονομικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση. Απόφυγε μεγάλα ανοίγματα, ειδικά αν ασχολείσαι με εμπορικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Γενικές

Φίλε Ιχθύ, ο Δίας κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια ως προς τις εξελίξεις. Υπεραναλύεις κάθε πιθανή εκδοχή και για αυτό θα αρχίσεις να χάνεσαι στην σκέψη. Βάλε φρένο στον παραλογισμό και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Κάποιες στιγμές χρειάζεται αυτοπεποίθηση και αυτή θα καταφέρεις να την αντλήσεις με έναν εσωτερικό διάλογο. Ο Ήλιος στον Κριό σου χαρίζει τον δυναμισμό που χρειάζεσαι για αυτό μην νιώθεις πίεση.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα έχει μια όμορφη εβδομάδα και η αρμονία μέσα σε αυτή θα είναι εμφανής. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο κάνει τις ανθρώπινες σχέσεις σου πιο ήρεμες και σταθερές, οπότε δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί και η αισθηματική σου σχέση θετικά. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, είναι καλή περίοδος για να κάνεις νέες γνωριμίες και να συναντήσεις κόσμο. Θα έχεις θετική ανταπόκριση και θα περάσεις καλά. Τα υπόλοιπα είναι δική σου επιλογή.

Επαγγελματικές

Στην εργασία θα καταφέρεις να έχεις ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε κρατούσαν σε στασιμότητα. Να ξέρεις ότι περνάς μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις νέα φιλόδοξα σχέδια με πολλές πιθανότητες να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα ώστε να προλάβεις τα χειρότερα! Στα οικονομικά κάνε ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο τώρα που η οργανωτική σου ικανότητα είναι αυξημένη.

Πηγή: myastro.gr