Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 μέχρι 23 Απριλίου 2018

Κριός

Γενικές

Αγαπητέ Κριέ, μια νέα εβδομάδα μπαίνει και μια νέα αρχή σε περιμένει. Με λίγη τύχη και λίγη θέληση θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η διάθεση θα είναι εμφανώς αλλαγμένη, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 16, σε ωθεί να σκεφτείς νέα σχέδια, να κυνηγήσεις νέα όνειρα και γενικότερα να βάλεις πλώρη για «νέα ταξίδια»! Συνοδοιπόρος και βοηθός θα είναι ο Ερμής, ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία την Δευτέρα, κάνοντας την σκέψη σου πιο ξεκάθαρη και την επικοινωνία σου πιο άμεση.

Αισθηματικές

Με τόσο καλή διάθεση πώς είναι δυνατόν να μην επηρεαστεί θετικά και η σχέση σου! Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, με συνεννόηση και θέληση και από τις δύο πλευρές. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου ομαλοποιείται και έτσι τα εμπόδια ξεπερνιούνται χωρίς άλλες γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς το άλλο σου μισό ή ένα πρόσωπο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα, εκμεταλλεύσου την εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας και προσέγγισε είτε το πρόσωπο που σε ελκύει, είτε νέα πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές

Στην εργασία τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, αλλά η στάση σου θα είναι αυτή που χρειάζεται για να φέρεις τα πάντα εις πέρας με αποτελεσματικότητα. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου, σε κάνει εφευρετικό και πολύ ευέλικτο. Είσαι σε θέση να σκεφτείς νέες ιδέες, έτσι ώστε να ξεφύγεις ή να επιλύσεις καταστάσεις που σου τριβελίζουν το μυαλό. Όσον αφορά στα οικονομικά, ακολουθούν θετική πορεία. Είναι καλή περίοδος για να διορθώσεις λάθη και να κλείσεις εκκρεμότητες που σου έχουν γίνει βραχνάς.

Ταύρος

Γενικές

Φίλε Ταύρε, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα, οπότε από το Σάββατο περνάει στο ζώδιό σου. Με την αλλαγή αυτή θα νιώσεις πιο ισορροπημένος και σε ουσιαστική επαφή με τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Απελευθερώνεσαι από τύπους και δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα η ένταση που σε διακατείχε υποχωρεί εμφανώς. Απόλαυσε πιο ουσιαστικές επαφές με τους γύρω σου, μίλα με ειλικρίνεια και ευθύτητα και κέρδισε την εύνοια των προσώπων που σε περιστοιχίζουν με την θέρμη που εκπέμπεις.

Αισθηματικές

Με την σχέση σου θα τα πας αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση που πότε εκφράζεται με πάθος και πότε με καβγάδες, από το Σάββατο και μετά τα πράγματα χαλαρώνουν. Θα βιώσεις στιγμές ηρεμίας στην σχέση και θα νιώσεις την σταθερότητα. Φρόντισε μόνο να μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κυριεύσουν, γιατί έχεις μια τάση, η οποία ενισχύεται τις ημέρες αυτές εξαιτίας της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν είσαι μόνος, αντιμετώπισε με περισσότερη αυτοπεποίθηση την ζωή!

Επαγγελματικές

Φίλε Ταύρε, με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές, μεγάλες αλλαγές, να φέρεις την ανατροπή και να προκαλέσεις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια, ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να φερθείς ριψοκίνδυνα, πέρα από το πρέπον ή να αντιμετωπίσεις με επιπολαιότητα κάποιες καταστάσεις. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μετά από ώριμη σκέψη, λαμβάνοντας αποφάσεις όσο το δυνατόν με περισσότερη σιγουριά. Στα οικονομικά, το κλίμα αισιοδοξίας θα σε παρασύρει και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις, ακόμη και με μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

Δίδυμοι

Γενικές

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή το σκηνικό αλλάζει και νέος αέρας φυσάει στη ζωή σου. Είσαι σε θέση να κάνεις νέα όνειρα και να επιχειρήσεις μεγάλες αλλαγές. Βλέπεις, είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό, που φέρνει καινούρια πράγματα και σε κάνει να φαίνεσαι ανυπόμονος μπροστά στις εξελίξεις. Πάρε δύναμη από την αυξημένη ενέργεια που χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και δώσε ώθηση στα σχέδιά σου. Δεν είναι ώρα να δειλιάσεις. Φέρσου με ειλικρίνεια και πάθος αν θέλεις να κερδίσεις κάτι που ονειρεύεσαι καιρό τώρα.

Αισθηματικές

Η καλή διάθεση δεν κρύβεται και ειδικά το Σαββατοκύριακο που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ταύρου θα μπορέσεις να έρθεις πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις αποστασιοποιηθεί λίγο. Από τη μια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, από την άλλη η ένταση που έκρυβες μέσα σου σε έκαναν να τσακώνεσαι συνεχώς και να γκρινιάζεις για τα πάντα, σημαντικά και ασήμαντα. Δέξου την αλλαγή αυτή σαν θείο δώρο και κάνε την σχέση σου και πάλι ζωντανή. Ακόμη και αν ψάχνεις την αγάπη σε μια νέα γνωριμία, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να τα πας αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα. Αν εξαιρέσεις τον αυθορμητισμό που έχεις κάποιες στιγμές, θα καταφέρεις εν τέλει να αντιμετωπίσεις τις υποθέσεις σου με σοβαρότητα και εμπειρία. Το μάθημα που έχεις πάρει στο παρελθόν είσαι σε θέση να το αξιοποιήσεις με τον Άρη να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η δράση σου είναι πιο στοχευμένη και πιο αποτελεσματική, τόσο στην δουλειά όσο και στις υποθέσεις που αφορούν στα οικονομικά σου. Μην στέκεσαι άπραγος τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό.

Καρκίνος

Γενικές

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να φέρει αισιοδοξία, δυναμισμό και πάθος. Αν η προηγούμενη περίοδος ήταν κάπως υποτονική, αδιάφορη ή προχωρούσε «μετ’ εμποδίων» τις ημέρες αυτές πρόκειται να νιώσεις τόσο καλά μέσα σου που θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο. Η αυτοπεποίθηση γίνεται πιο έντονη και καταφέρνεις να διαχειριστείς δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις. Είναι ιδανικές ημέρες για να κάνεις συζητήσεις, να δώσεις ώθηση σε σχέδια, να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις μια νέα αρχή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 16.

Αισθηματικές

Στη σχέση σου το κλίμα θα γίνει πιο ευχάριστο και είναι πολύ πιθανό να λάβεις νέα που θα σε χαροποιήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ευγνωμοσύνη για την τύχη σου. Η Νέα Σελήνη φέρνει πάθος και ξυπνάει συναισθήματα που είχαν χαθεί κάτω από το πέπλο του άγχους και των υποχρεώσεων. Στην περίπτωση που η μοναξιά σε έχει πνίξει, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από αυτήν. Βγες, συνάντησε κόσμο και σε καμιά περίπτωση μην αρνηθείς προτάσεις, τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στον Ταύρο.

Επαγγελματικές

Στην εργασία δεν χρειάζεται να πιέζεις τα πράγματα παραπάνω από όσο πρέπει. Κάνε τα σχέδιά σου και αξιοποίησε την εύνοια του Ερμή από τον Κριό, για να πείσεις με τα επιχειρήματά σου και να αναλάβεις με δυναμισμό νέα καθήκοντα. Τίποτα δεν θα καταφέρει να σε «ρίξει», γιατί η δύναμη που πηγάζει από την ψυχή σου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις κρίσεις, να σταθείς με επαγγελματισμό απέναντι στις απαιτήσεις και να βγεις νικητής. Στα οικονομικά, αναμένεται μια ισορροπημένη κατάσταση για τα δεδομένα, οπότε μην αγχώνεσαι κι άλλο.

Λέων

Γενικές

Φίλε Λέων, η εβδομάδα αυτή αναμένεται άκρως δημιουργική, ευχάριστη και εποικοδομητική. Με τον Ήλιο να κινείται στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα, έχεις για λίγο ακόμη την ευκαιρία να διεκδικήσει με πάθος αυτό που ονειρεύεσαι ή αυτό που πιστεύεις ότι δικαιούσαι. Έτσι, σε

επαγγελματικό επίπεδο, αξίζει να πάρεις τα ρίσκα σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές

Σε συναισθηματικό επίπεδο από την άλλη, φαίνεται πως θα είσαι λίγο «ατίθασος» πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αν είσαι ελεύθερος υποχρεώσεων. Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης και να φλερτάρεις με την ψυχή σου. Το Σαββατοκύριακο, όμως, το πάθος αυτό καταλαγιάζει και στέκεσαι πιο σκεπτικός απέναντι στο θέμα «σχέση». Προσεγγίζεις με πιο ζεστό τρόπο τον άνθρωπό σου και καταφέρνεις να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Προετοιμάσου γιατί θα περάσεις πολύ όμορφα!

Επαγγελματικές

Στην εργασία μια πολύ δημιουργική εβδομάδα σε περιμένει. Ο Ήλιος στον Κριό και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 16, σου δίνουν αστείρευτη ενέργεια να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να αναλάβεις νέες υποθέσεις, να κάνεις επαφές, να κινήσεις τα νήματα και γενικότερα να φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και άμεσα καθεμιά από τις υποχρεώσεις του προγράμματός σου. Αρκεί να μείνεις πιστός σε αυτό και να μην κινηθείς παρορμητικά. Στα οικονομικά υπάρχει καλό κλίμα και σταθερότητα.

Παρθένος

Γενικές

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα αυτή στον Κριό θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις στη ζωή σου με περισσότερη αισιοδοξία και μεγαλύτερη ορμητικότητα. Ο δυναμισμός που θα σε διακατέχει θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου και να δώσεις λύσεις σε προβληματισμούς που σε ταλαιπωρούσαν ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, γεγονός που σε κάνει να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με περισσότερο ενδιαφέρον επιδιώκοντας την πολυπόθητη αρμονία.

Αισθηματικές

Τα πράγματα στην σχέση σου κυλούν πιο όμορφα τις ημέρες αυτές, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον Ταύρο, ζώδιο το οποίο κυβερνά. Έτσι, τα πράγματα αποκτούν ηρεμία και αν μέχρι τώρα υπήρξαν διακυμάνσεις στην σχέση, φαίνεται πως η σταθερότητα θα επικρατήσει και θα σου χαρίσει ανακούφιση και αισιοδοξία για το κοινό σου μέλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην μείνεις σπίτι. Μπορείς να φλερτάρεις και να περιμένεις θετική ανταπόκριση…

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί η αστείρευτη ενέργειά σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις ό,τι απαιτηθεί. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες βελτιώνονται και είσαι σε θέση να κάνεις διαπραγματεύσεις με πολύ θετικά για εσένα αποτελέσματα. Στα οικονομικά την εβδομάδα αυτή θα φανούν τα πρώτα σημάδια σταθεροποίησης, οπότε μπορείς να πάρεις ανάσες και να αισιοδοξήσεις για ό,τι έπεται.

Ζυγός

Γενικές

Φίλε Ζυγέ, με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τον δυναμισμό σου προκειμένου να προχωρήσεις με τα σχέδια που έχεις. Έχεις την επιλογή να πράξεις άμεσα, ειδάλλως οι εξελίξεις που επιδιώκεις θα καθυστερήσουν κι άλλο. Φρόντισε μόνο να μην είσαι παρορμητικός και να σκέφτεσαι καλά προτού αποφασίσεις. Η ισορροπία είναι πάντα το ζητούμενο. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι και τις 24, οι σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Είναι η σωστή εποχή για να «τα βρεις» με πρόσωπα που έχεις ψυχρανθεί και έχεις κρατήσει αποστάσεις, είτε πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις, είτε για δουλειά.

Αισθηματικές

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Κριό φέρνει ένα κύμα ευχάριστης «αναστάτωσης» στην σχέση σου. Το πάθος ξυπνάει και η φλόγα ξαναζωντανεύει. Υπάρχει ηρεμία και σταθερότητα, δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο, πάνω στο οποίο μπορεί να αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει μαζί με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε μια σχέση φρόντισε να αξιοποιήσεις την εβδομάδα, είτε για νέες γνωριμίες, είτε για να κάνεις το μεγάλο βήμα προσέγγισης προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία θα τα πας αρκετά καλά την εβδομάδα αυτή, καθώς οι ημέρες θα είναι άκρως αποδοτικές. Οι επαγγελματικοί στόχοι φαίνεται ότι πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, ενώ ο ενθουσιασμός που θα σε διακατέχει θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια και αναποδιές. Γενικά θα έχεις καλή διάθεση, ενώ με τις συνεργασίες δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ως προς τα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες και μάλιστα μπορείς να αναμένεις άνοδο.

Σκορπιός

Γενικές

Φίλε Σκορπιέ, η τάση της εβδομάδας είναι ελπιδοφόρα και θα σε κάνει να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό, βοηθώντας σε να

διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Η σκέψη αποκτάει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, πράγμα που σου δίνει την αίσθηση ότι ένας νέος κύκλος ξεκινάει, με πολλή ενέργεια, κέφι, ενθουσιασμό και σιγουριά. Θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου, να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσεις ο,τιδήποτε σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος και απογοητευμένος.

Αισθηματικές

Τα θέματα στη σχέση λύνονται με την καλή σου διάθεση και την υπομονή που είσαι σε θέση να δείξεις. Το Σαββατοκύριακο ειδικά θα είναι ιδανικό για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, να λύσεις ζητήματα και να μιλήσεις με ευθύτητα χωρίς τον φόβο των εντάσεων. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σου χαρίζει σταθερότητα στα αισθηματικά, πράγμα που αναμένεται να νιώσεις, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε αναζητάς τη συντροφικότητα. Τα πράγματα ξεδιαλύνουν και έτσι ξέρεις πού πατάς και τί πρέπει να περιμένεις.

Επαγγελματικές

Κάθε ημέρα, κάθε λεπτό της εβδομάδας αυτής θα είναι πολύ σημαντικά για να προχωρήσεις με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Όσο ο Ερμής κινείται στον Κριό, έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου και να κινηθείς συγκροτημένα προς την επίτευξή τους. Αν την περίοδο αυτή χρειάζεται να κάνεις διαπραγματεύσεις ή να συζητήσεις θέματα συνεργασίας, μπορείς να το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς. Στα οικονομικά θα έρθει η σταθερότητα που ζητάς, αρκεί να μην αφήσεις τον παρορμητισμό να σε βγάλει εκτός προγράμματος.

Τοξότης

Γενικές

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Κριό, σου φτιάχνει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις τις ευκαιρίες που ζητάς. Ο φόβος υποχωρεί και είσαι σε θέση να κυνηγήσεις αυτό που ζητάς. Με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι τις 20, έχεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δυναμισμό για να κάνεις ό,τι απαιτείται από το καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι καλή εποχή για να κλείσεις συμφωνίες, να ολοκληρώσεις καταστάσεις και σχέσεις που δεν προχωρούν και να κάνεις το μεγάλο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό για εσένα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά ξεκινάει μια νέα περίοδος. Η σχέση σου θα μπει σε μια νέα κατάσταση που πρόκειται να απολαύσετε και εσύ και ο σύντροφός σου. Η διαλλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα φέρνει ηρεμία στην σχέση και εξομαλύνει τις εντάσεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να ξαναζωντανέψει η σχέση και να την κάνεις να απαλλαγεί από βάρη και σύννεφα. Αν είσαι μόνος, μην το σκέφτεσαι να μείνεις μέσα. Αξίζει να κάνεις την προσπάθειά σου τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό.

Επαγγελματικές

Στην εργασία οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα υπάρξουν ζητήματα για τα οποία θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και σχετίζονται με αυτές. Ό,τι πρέπει να ξεκαθαριστεί καλό είναι να γίνει τώρα που η σκέψη σου είναι ξεκάθαρη και ξέρεις τί αναζητάς. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους βελτιώνονται και είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις έμπρακτη αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά έρχεται μια περίοδος που μπορείς να χαμογελάσεις με αισιοδοξία. Βέβαια, μην περιμένεις θαύματα, αλλά την άνοδο που θα σου φέρει ανακούφιση.

Αιγόκερως

Γενικές

Φίλε Αιγόκερε, με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι και την Παρασκευή θα μπορέσεις να επιλύσεις δυναμικά τις υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά θα χρειαστεί να ελέγξεις τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό σου. Με τον Δία να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να μην βιάζεσαι σε κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 σου δίνει πάθος και όρεξη να ξεκινήσεις από την αρχή στον τομέα που το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έχεις το μυαλό σου στραμμένο στη σχέση σου ή σε μια νέα που φαίνεται να προκύπτει από τις εξελίξεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει ηρεμία και ψυχραιμία, πράγμα που σε κάνει προσεγγίσιμο και δοτικό. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περάσει καλά αν είσαι δεσμευμένος, ενώ στην περίπτωση που είσαι ακόμη ελεύθερος υποχρεώσεων, μπορείς με ευκολία να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνεύσεις.

Επαγγελματικές

Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να κλείσεις υποθέσεις και να δώσεις δυναμική ώθηση στα σχέδια που το έχουν ανάγκη. Το πάθος και το πείσμα θα μοιάζουν αστείρευτα, για αυτό είναι κρίμα να μην επιμείνεις σε ό,τι αξίζει. Το καλό είναι ότι με κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρεις να κάνεις και τις εργασιακές σου σχέσεις καλύτερες. Θα έχεις και την διάθεση και την ώθηση από το πλανητικό σκηνικό. Στα οικονομικά οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις επιλογές σου.

Υδροχόος

Γενικές

Φίλε Υδροχόε, μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και μαζί με αυτήν έρχονται καινούρια πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα στον Κριό, ενεργοποιεί τον δυναμισμό και το πάθος σου. Το χαμόγελο και η αισιοδοξία γυρίζει και πάλι και καταφέρνεις να δεις το μέλλον με πιο φωτεινά χρώματα. Κάνε σχέδια, ονειρέψου και δρομολόγησε όλες εκείνες τις εξελίξεις που θέλεις να φέρεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό, μια θέση η οποία επηρεάζει την σκέψη σου, ξεκαθαρίζοντας μέσα σου ό,τι σε περιπλέκει. Αυτό σημαίνει ότι είσαι σε θέση να μιλήσεις με ευθύτητα με το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Αν είσαι μόνος και θέλεις να διώξεις την μοναξιά σου, θα έχεις και την ευθύτητα του λόγου και την γοητεία για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν ασχολείσαι με ένα νέο εγχείρημα. Είναι ακόμη πιθανό να ασχοληθείς με νέα καθήκοντα που θα σου ανατεθούν, για αυτό φρόντισε να σταθείς αντάξιος των περιστάσεων. Σε επίπεδο συνεργασιών υπάρχει ομαλότητα και σταθερότητα, οπότε μπορείς να επενδύσεις πάνω σε αυτές και να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις. Τα οικονομικά φαίνονται ευοίωνα και μπορείς να ελπίζεις σε βελτίωση. Οι κόποι σου πιάνουν τόπο και αυτό σε κάνει να αναθαρρείς.

Ιχθύς

Γενικές

Φίλε Ιχθύ, ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό σε επηρεάζει αρκετά κάνοντάς σε να νιώθεις λιγότερο τυχερός, ενώ κάποιες υποθέσεις σου βρίσκονται «στον πάγο». Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να χαμογελάσεις και πάλι και να θέσεις σε ενεργοποίηση κάποια σχέδια. Μπορείς να κλείσεις τους κύκλους που πρέπει, γιατί είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή, με ορμητικότητα, ειλικρίνεια και ρίσκο. Είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό τη Δευτέρα που σου αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικές

Πολλές προβληματικές καταστάσεις παίρνουν τέλος στην σχέση, εξαιτίας της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Κριού. Τώρα τα λόγια είναι ξεκάθαρα και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις από την σχέση. Έτσι και ο σύντροφός σου είναι λιγότερο μπερδεμένος και κρατάει μια πιο ειλικρινή στάση απέναντί σου. Αν είσαι μόνος, μην διστάσεις να βγεις για να φλερτάρεις. Νέες προκλήσεις σε περιμένουν, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να παίξεις το παιχνίδι.

Επαγγελματικές

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση για αλλαγές και νέα σχέδια. Μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο και να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι συνεργάτες θα σε βοηθήσουν καταλυτικά σε όλο αυτό, οπότε μην αρνηθείς την ομαδική εργασία. Στα οικονομικά υπήρξε μια στασιμότητα που σου δημιούργησε εκνευρισμό, αλλά τώρα φαίνεται ότι η κατάσταση εξομαλύνεται.

Πηγή: Myastro.gr