Τα σανδάλια που θα μας χαρίσουν τα πιο chic & άνετα summer looks

γυναικεία σανδάλια 2018 καλοκαίρι

Ποιο είναι το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον εαυτό της; Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας πολλά δώρα, αλλά μερικά είναι αυτά που θα μας ευχαριστήσουν περισσότερο.

Σε μια προσπάθεια να βρω το κατάλληλο δώρο για εμένα, έκανα μια μικρή λίστα με πράγματα που θα ήθελα. Φυσικά, έψαχνα για ένα δώρο που θα μου ήταν χρήσιμο για το καλοκαίρι που έρχεται, το καλοκαίρι 2018 δηλαδή.

Στην καλοκαιρινή λίστα δώρων μου λοιπόν ξεχώρισαν:

  • Γυαλιά ηλίου
  • Μαγιό
  • Καλοκαιρινά αξεσουάρ
  • Καλοκαιρινά ρούχα
  • Καλοκαιρινά σανδάλια

Έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα φυσικά και να κάνω την κατάλληλη έρευνα για να βρω κάτι οικονομικό. Αυτό που δεν μπορούσα να φανταστώ είναι ότι θα έβρισκα ένα υπέροχο ζευγάρι γυναικείων φθηνών καλοκαιρινών σανδαλιών. Το μόνο που έπρεπε να επιβεβαιώσω ήταν αν υπήρχε το νούμερο μου. Είχα σταθεί τυχερή και ήμουν πολύ χαρούμενη για αυτό.

Από την πρώτη στιγμή που είδα τα ανατομικά σανδάλια της Fantasy Sandals στο altershops.gr νομίζω πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός, με ποιοτικά υλικά και με την collection του 2018 να είναι πολλά υποσχόμενη. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έκανα δικό μου αυτό το ζευγάρι σανδάλια. Πολύ γρήγορα ήρθαν στην πόρτα μου και δεν έχασα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω αμέσως.

Με σόλα κατασκευασμένη με διπλής στρώσης τεχνολογίας FlexSole και τιμή τρομερά ανταγωνιστική από τα υπόλοιπα σανδάλια και πέδιλα της αγοράς, ήταν πραγματικά ένα μοναδικό δώρο για τον εαυτό μου. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως τα Fantasy Sandals σου δίνουν την αυτοπεποίθηση για άνετη και ελεύθερη κίνηση. Το περπάτημα γίνεται μια εύκολη διαδικασία, ειδικά όταν πρέπει να περπατήσεις μεγάλες αποστάσεις στην πόλη.

Έτσι και αλλιώς, τα σανδάλια της Fantasy Sandals έχουν ένα εξαιρετικό σχεδιασμό και μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με κάθε πιθανό καλοκαιρινό style και να δώσουν έναν classy αέρα στο attitude σας. Με δερμάτινες λεπτομέρειες και λουράκια με πολύ προσεγμένο design, αποτελούν μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή.

Αν την αγορά σας από το altershops.gr την λάτρεψε η τσέπη σας, γιατί κάνατε μια οικονομική αγορά, να δείτε πως θα την λατρέψουν τα πόδια σας. Γιατί θα παραμένουν ξεκούραστα και φρέσκα για όλη την μέρα, χωρίς ενοχλήσεις, πόνο και επίπονο πρήξιμο. Τα σανδάλια της νέας σειράς της FantasySandals, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και είναι ένα πολύτιμο καλοκαιρινό αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες.

Όλα τα σχέδια της εταιρείας, από τις πλατφόρμες, μέχρι τα flat υποδήματα είναι ένας καλός λόγος ώστε το φετινό καλοκαίρι να έρθει νωρίτερα. Με επιλογές για casual ντύσιμο αλλά και πιο chic εμφανίσεις τα φετινά σχέδια της FantasySandals πρέπει να είναι ψηλά και στην δική σας λίστα αγορών για το φετινό καλοκαίρι.

Ένα υπόδημα, γεμάτο απόλαυση και ευχαρίστηση για εσάς. Ένας ιδανικός συνδυασμός δηλαδή, για να απολαύσετε τις φετινές σας καλοκαιρινές βόλτες στην παραλία και να δείτε μοναδικά ηλιοβασιλέματα, άνετα και γεμάτες style.