2+1 καρέκλες και πολυθρόνες που πρέπει να έχετε σπίτι σας

Πολυθρόνες και καρέκλες τραπεζαρίας - σαλονιού

Στο σπίτι συνηθίζετε να δίνετε βάση σε βασικά έπιπλα, αφήνοντας στην άκρη τα συμπληρωματικά. Σε ένα σαλόνι που αποτελεί και το βασικότερο χώρο του σπιτιού, ειδικά σε περίπτωση ανακαίνισης ο καναπές και η τραπεζαρία πρόκειται να σας καταναλώσει τον περισσότερο χρόνο.

Στο παρόν άρθρο θα σας δείξουμε μερικά έπιπλα που μπορεί να τα θεωρούμε δευτερεύοντα όμως θα ολοκληρώσουν το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς υψηλό κόστος.

Πολυθρόνα ρηλάξ και κουνιστές καρέκλες

Πάντα υπάρχει χώρος για μία πολυθρόνα, η οποία προορίζεται για ανάπαυση, χαλάρωση, διάβασμα και απομόνωση από μία δύσκολη μέρα. Μία μικρή γωνιά που χωράει έναν -το πολύ δύο.

Πολυθρόνα ρηλάξ και κουνιστές καρέκλες

Η κουνιστή πολυθρόνα από άσπρη ψάθα είναι ένας τρόπος να χαλαρώσετε, προσδίδοντας στον χώρο σας ρετρό και vintage στοιχεία. Η ψάθινες λεπτομέρειες θυμίζουν καλοκαίρι και πάντα θα φωτίζουν τον χώρο σας.

Οι κουνιστές πολυθρόνες ρηλάξ που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του epiploplus είναι πολύ όμορφες και κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Βρείτε εδώ την πολυθρόνα σε άσπρο ξύλο λάκα με φυσική ψάθα.

Πολυθρόνα ρηλάξ και κουνιστές καρέκλες

Η σεζ λονγκ ξύλινη καρέκλα είναι από τις πολυθρόνες ρηλάξ, οι οποίες προσφέρουν σε διάφορα ύψη από καθιστό μέχρι ξαπλωτό extra άνεση και βολή. Για ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι σας είναι τέλεια επιλογή. Μετατρέψτε λοιπόν τον χώρο σας σε αυτό που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας και μετά από μία δύσκολη μέρα «ρελαξάρετε» στο σπίτι σας, σαν να είστε σε παραλία. Σε έκπτωση, από εδώ.

Γύρω από την τραπεζαρία

καρέκλα τραπεζαρίας σε έντονο χρώμα

Αν στο σαλόνι σας επικρατεί κυρίως ένα χρώμα, τολμήστε να χρωματίσετε λίγο περισσότερο τον χώρο με καρέκλες τραπεζαρίας ντυμένες με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε διάφορους χρωματισμούς. Ένα περίεργο σχέδιο μπορεί να ζωντανέψει στη στιγμή τον χώρο σας. Βρείτε την εικονιζόμενη καρέκλα σε πολύ καλή τιμή, πατώντας εδώ.

Για περισσότερα έπιπλα σπιτιού; Μπείτε στο epiploplus!