Πασχαλινή διακόσμηση

πασχαλινή διακόσμηση.

Πασχαλινή διακόσμηση: Τα χρώματα

Απαλό ροζ και φυσικό πράσινο σε λευκό φόντο. Ρομαντική και ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση.

Φωτεινό πράσινο: Το χρώμα της χρονιάς για το 2017 που αποπνέει αναζωογονητική ατμόσφαιρα και χαρούμενη διάθεση δε θα μπορούσε να αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για την πασχαλινή διακόσμηση.

Απαλό ροζ και φυσικό πράσινο σε λευκό φόντο. Ρομαντική και ανοιξιάτικη πασχαλινή διακόσμηση.

Κόκκινο της λαμπρής: Πάντα επίκαιρο και πασχαλινό. Κόκκινες λεπτομέρειες, κορδέλες, φτερά και μικρά αξεσουάρ θα προσθέσουν τον τόνο και την ένταση που απαιτεί η πασχαλινή διακόσμηση.

Ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις: Φέρνουν τη φρεσκάδα της άνοιξης, την αίσθηση του καθαρού και μία γλυκιά σχεδόν φυσική ισορροπία. Προτιμήστε τις παστέλ αποχρώσεις σε αξεσουάρ και υφάσματα τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην εξωτερική διακόσμηση. Ιδανική επιλογή και για το πασχαλινό τραπέζι.

Οι φιγούρες της πασχαλινής διακόσμησης

Πεταλούδες παντού: Οι πεταλούδες σαν διακοσμητικό μοτίβο ήρθαν και παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Σαν σύμβολο σηματοδοτούν τη χαρά κα την αισιοδοξία αλλά φέτος η μόδα τις προτείνει στην πιο σοφιστικέ εκδοχή τους.

Διακοσμητική πεταλούδα για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική διακόσμηση τοίχων.

Κουνελάκια – λαγουδάκια: Κλασικές φιγούρες πασχαλινής διακόσμησης! Κεραμικά, πορσελάνινα λευκά ή σε παλ αποχρώσεις κουνελάκια και λαγουδάκια συμπληρώνουν οποιοδήποτε πασχαλινό σκηνικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που σοκολατένια ή μπισκοτένια κουνελάκια αποτελούν μέρος της πασχαλινής διακόσμησης.

Κοτούλες – παπάκια: Διαχρονικά και με πιο rustic αισθητική παραμένουν η πρώτη επιλογή για την κλασική πασχαλινή διακόσμηση. Μπισκοτιέρες, αυγουλιέρες, ξύλινα ή κεραμικά αξεσουάρ μπορούν να διακοσμήσουν από την κουζίνα του σπιτιού μέχρι τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Τα λουλούδια της πασχαλινής διακόσμησης

Ανθισμένα κλαδιά: Ένα έτσι κι αλλιώς ανοιξιάτικο στοιχείο γίνεται η απόλυτη μόδα για τη φετινή πασχαλινή διακόσμηση. Ανθισμένα κλαδιά που μοιάζουν μόλις κομμένα από τον κήπο στολίζουν το πασχαλινό τραπέζι αλλά και κάθε γωνιά του σπιτιού. Πασχαλιές, αμυγδαλιές και κερασιές φυσικά είναι στην κορυφή των προτιμήσεων.

Λουλούδια της ανοιξιάτικης φύσης μοιάζουν μόλις κομμένα από τον κήπο!

Δείτε ακόμα: Διακοσμήστε το Πασχαλινό τραπέζι: Ιδέες & tips που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα

Ανοιξιάτικοι βολβοί: Ανεμώνες, νάρκισσοι, ρεναγκούλες, τουλίπες, φρέζιες, φυτεμένα σε χρωματιστά φυτοδοχεία, γυάλες και κούπες πλημυρίζουν με τα χρώματα και τα αρώματά τους την ατμόσφαιρα.

Αγριολούλουδα: Καλλωπιστικά φυτά της μεσογειακής φύσης όπως το κοινό χαμομήλι και το ιδιαίτερο Limonium ή στατική φέρνουν την ανοιξιάτικη φύση στο σπίτι και τον κήπο. Σαν κομμένα λουλούδια δημιουργούν υπέροχες μοντέρνες συνθέσεις ή ακόμα και πασχαλινά στεφάνια.

Παχύφυτα: Τάση που έχει αναβιώσει και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό! Φυσικά παραμένει επίκαιρη και στην πασχαλινή διακόσμηση. Τα πασχαλινά διακοσμητικά αντικείμενα π.χ αυγά κομμένα στη μέση που μπορούν να αποτελέσουν mini φυτοδοχεία για τα παχύφυτα είναι πολλά. Ανακαλύψτε τα και εμπλουτίστε την πασχαλινή διακόσμηση του χώρου σας.

Το στυλ της πασχαλινής διακόσμησης

Boho – μποέμικο στυλ: Πολυχρωμία, έντονα μοτίβα, κρόσσια και κορδέλες με πομ-πομ είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της boho διακόσμησης. Πασχαλινά αυγά βαμμένα με πολλά χρωματιστά μοτίβα, χρωματιστές κορδέλες και έθνικ λεπτομέρειες μπορούν να δημιουργήσουν την πιο μοντέρνα πασχαλινή διακόσμηση.

Κρεμαστό πασχαλινό στεφάνι με boho διάθεση

Ρομαντικό –vintage: Αναπαλαιωμένα έπιπλα, παστέλ πασχαλινά χρώματα, floral υφάσματα, διακοσμητικά και κάδρα με ρομαντικά μοτίβα όπως λουλούδια, πουλάκια, παλιοί χάρτες, μπαλαρίνες, ρομαντικά ζευγάρια. Θα δώσουν στην πασχαλινή διακόσμηση ένα ανάλαφρο και δροσερό στυλ που μπορεί να διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Στεφάνι για πασχαλινή διακόσμηση από κλαδιά σε «λερωμένο» λευκό και διακοσμητικά αυγά σε παστέλ αποχρώσεις.

Παραδοσιακό rustic: Με τον αέρα της υπαίθρου και το στυλ του σπιτιού στο χωριό, το rustic ύφος ταιριάζει απόλυτα στην πασχαλινή διακόσμηση! Ακατέργαστο ξύλο, φυσική πέτρα, μεταλλικά τραπεζάκια παλιού καφενείου, εργαλεία κηπουρικής, φυτεμένα βαρέλια, συνδυάζονται με πασχαλινά αυγά βαμμένα με φυσικό τρόπο, φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια της εξοχής, πασχαλινά καλαθάκια, στεφάνια από κληματόβεργες ή άλλο φυσικό ξύλο και δημιουργούν την πιο νοσταλγική πασχαλινή διακόσμηση.

Πασχαλινό στεφάνι με rustic ύφος από φυσικά κλαδιά και λουλούδια του αγρού.

gardenguide.gr