Πόσο πολύτιμο είναι το ξακουστό χαβιάρι για την επιδερμίδα μας;

χαβιάρι προσώπου

Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στο πολύτιμο και ξακουστό μας χαβιάρι. Όπως όλοι ή περισσότεροι γνωρίζουμε το χαβιάρι δεν είναι απλά μία τροφή αλλά και ένα πλούσιο συστατικό στις κρέμες μας. Λίγα λόγια για αυτό. Το εκχύλισμα του χαβιάρι είναι ένα από τα πιο ακριβά συστατικά στην Παρασκευή καλλυντικών.

Η κυτταρική του δομή είναι εντυπωσιακά παρόμοια με τον ανθρώπινο δέρμα , δηλαδή περιέχει από 50 έως 70% νερό και ιχνοστοιχεία. Μάλιστα όπως διαβάσατε. Είναι από τα πιο δραστικά συστατικά και από τα πιο πλούσια συστατικά στο κόσμο . Προέρχεται από τα αυγά μπελούγκα και τα ψάρια sevruga . Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει βοηθούν τις ενζυμικές και μεταβολικές διεργασίες στο δέρμα .

Σε ποιες κρέμες συναντάμε το χαβιάρι πιο συχνά;

Το χαβιάρι το συναντάμε σε κρέμες αντιγηραντικές είναι γνωστό για τα εμφανή αποτελέσματά του . Μειώνει τις ρυτίδες γήρανσης και δίνει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Κατάλληλο για εσάς που επιθυμείτε να τις εξαλείψετε . Επίσης βοηθάει και στην σύσφιξη της επιδερμίδας και στην αναδόμησή της . Επίσης ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας μειώνοντας την θαμπή όψη σε ένα σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Η La Vie Naturelle σας παρουσιάζει την Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με χαβιάρι μια κρέμα με πολύτιμα συστατικά και χάρις τις ιδιότητες του χαβιάρι δίνουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα . Ως Αισθητικός της εταιρείας την συστήνω ανεπιφύλαχτα . Ένα προϊόν που θα σας ικανοποιήσει και θα σας αναζωογονήσει . Φροντίστε το δέρμα σας όπως πρέπει και νιώστε όμορφα με αυτό.

ΧΑΒΙΑΡΙ

Κουμιώτη Φωτεινή
Αισθητικός