3+1 prints που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη ντουλάπα σου

Θέλεις η ντουλάπα σου να είναι κλασική και να αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να τα φορέσεις κάθε σεζόν και χρονιά; Σου έχουμε την λύση, τα πράγματα είναι απλά και θα κάνουμε λόγο για το ποια prints πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ”βρέχει-χιονίσει”.

Τις περισσότερες φορές όταν επιλέγεις ένα print και δη έντονο, αρκεί για να μεταμορφώσεις το look σου στο λεπτό. Γι’ αυτό μη τα φοβάσαι, παίξε με τα διαφορετικά και πιο στιλάτα μοτίβα και δώσε στο ντύσιμο σου το κάτι παραπάνω και ενδιαφέρον που ζητάς. Αλλά για να δούμε μαζί ποια είναι τα prints που όλες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν…

– Πουά :

Διάλεξε και φόρεσε το πουά όπως εσύ επιθυμείς. Έντονο πουά ή πιο ήσυχο, θα δώσεις στο λεπτό την chic και κομψή πινελιά.

– Kαρό :

Το κλασικό καρό είναι ένα μοτίβο κλασικό και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Τα χρώματα και το σχέδιο είναι της επιλογής σου.

– Floral :

Το τόσο χαρούμενο και γλυκό print που ανθίζει κάθε χρόνο μαζί με την άνοιξη, είναι αυτό που θα μετατρέψει τα outfits σας σε πιο θηλυκά και τελείως λουλουδάτα.

– Ριγέ :

Εκτός από πολύ μεγάλη τάση φέτος, το ριγέ φοριέται πάντα, παντού και όλες τις ώρες. Οπλίσου με ρούχα, αξεσουάρ ή ακόμα και παπούτσια σε ριγέ print και κάνε την διαφορά.

FOLLOWME.GR